Tom Fischer от CELTIC FROST работи с норвежки блекметъли

26 яну 2008, 21:26 ч. 132 / 4 2
пред./следв.
Лидерът на CELTIC FROST Tom Gabriel Fischer разпространи следното съобщение:

   "След броени часове заминавам за Норвегия за няколко седмици, за да участвам в продукцията на блекметъл проект с мои близки приятели. В началото на март ще се върна в Швейцария, за да направя следващите стъпки по реализацията на моя собствен блек метъл/дуум страничен проект, идеята за който придоби много по-конкретни измерения в последно време."


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 27.01.2008 18:20:14 отговори + 0 0
аз лично имам леки съмнения,че едните ще бъдат сатирикон,пък ще видим какъв ще бъде този проект,дано да се получи нещо качествено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nemesis 27.01.2008 01:03:56 отговори + 0 0
А кои са тези негови близки приятели??! :pPP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".