Tom Morello от RAGE AGAINST THE MACHINE с нов соло албум

3 окт 2014, 15:38 ч. 304 / 7 1
пред./следв.

   Китаристът на RAGE AGAINST THE MACHINE Tom Morello разкрива, че вече има готови 19 песни за новия си соло албум. Музикантът планира да работи цяла есен по предстоящата творба. Желанието на Morello е албумът да звучи "много тежко и много фънки", както и да не прилича на нищо, което е свирил досега: "Искам да направя най-откачения запис на китара, който някой е чувал. Идеята е, да бъде като Hendrix на нашето време." Засега не се съобщават повече подробности за новото издание.

 

tom-morello

още за:

Tom Morello


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry Chair 3.10.2014 23:54:31 отговори + 1 0
Комунизмът нанася неизлечими ментални деформации на неговите изповедници какъвто е Морело! RATM и техните приятелчета по полит възгледи от SOAD не са издали нищо от бая време. Явно са натрупали доста " финансова подкожна мазнина" и имат от какво да живеят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".