Тома с ново видео към хита "Нямам време"

23 фев 2015, 11:25 ч. 1886 / 11 16
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Видеото към едно от най-обичаните парчета от репертоара на Тома е вече факт. Феновете добре познават "Нямам време", тъй като сингълът е включен в дебютния албум на изпълнителя, озаглавен "Герой" (издаден през 2009г. от Вирджиния Рекърдс). С песента "Нямам време" младата рок звезда и групата му откриват всичките си концерти. Музиката на Пер Алдехайм, Хари Сомердал и Саван Котеча, както и текстът на Гери Турийска, нареждат сингъла сред любимите и на самия изпълнител, който решава да изчака подходящия момент за заснемането на клип.

Той идва, когато получава предложение от свои приятели да реализират общ проект. Така зад камерата застава Виктор Роев, който следва филмово и телевизионно операторство, а режисурата е поверена на Боя Харизанова, на която предстои дипломиране в специалността "Филмова и телевизионна режисура". Екипът поверява ролята на мистериозния женски персонаж в продукцията на колегата си от НАТФИЗ Диана Димитрова. В "Нямам време" младата актриса проявява и таланта си на художник като автор на бодиарт-а и на картините, показани във видеото, включително на платното, с което започва и завършва клипът и което тя рисува в хода на снимачния процес. Самият Тома пък с лекота се въплъщава в образа на човека, разкъсван от избора между своята тъмна и светла страна. Резултатът е късометражен музикален филм с елементи на готически трилър, чийто сюжет се разгръща едновременно с историята, разказана в текста на песента.

 

toma



Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Unbiased 25.02.2015 02:07:24 отговори + 1 0
Тома е много талантлив певец...той беше основната причина да гледам онова музикално риалити. Гледал съм го и на живо, подгравяше на Уайтснейк в София, и се представи повече от добре. Но той не трябва да пее такава музика - той има глас за хеви метъл. Спечели хората с невероятни изпълнения на класически рок и метъл песни, някои много трудни при това - Judas Priest, Whitesnake...това е неговият стил, не такъв радио-рок. Но не е негова вината - проблемът е, че подпишеш ли договор с организаторите на подобно риалити, продаваш душата си, буквално. Имам познат, финалист в един от първите подобни формати, и знам от него, че се подстригваш когато ти кажат, обличаш се както ти кажат, пееш каквото ти кажат...А музикални "светила" като Слави и Фънки му дават да пее бози...Тази песен на мен не ми харесва. На него му трябва да е част от истинска група, момчета които искат да творят, не да е нечий продукт...Но засега това е положението, за съжаление. Аз му пожелавам успех и да следва сърцето си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ееееееееееееех 24.02.2015 23:18:04 отговори + 1 0
Добре бе... защо всичките му песни са "купени"??? Не е толкова трудно да се напишат няколко свестни песни! А дори и като му ги написаха за албума пак не струваха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 24.02.2015 15:57:14 отговори + 1 0
Хелоу, пак съм аз, Досадникът!
Фънки Хъитянин (Хътянин?), Томато, Къдравата Сю, междупланетарни амеби, металург - така не се бях смял от бая време.
Сега да си дойдем на думата с любимия въпрос на народа - КОЙ ви каза, че която и песен на Тома е хит? Ама честно питам, защото мнението на коментиращите тук, макар и малко екстремно, се припокрива изцяло с мнението на останалите хора. Никой нормален човек не харесва музиката му, най-много да пускат по едно ухо от някакво свидно чувство на патриотизъм.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вирджиния Бленд 24.02.2015 10:21:16 отговори + 5 0
Що така, ве мен? Онзи хъитянин Фънки и къдравата Сю не успяха една авторска песен да ти направят за толко време! Евала им правя- останалите дето са толкова компетенти за толкова години една кадърна музикална организация не успяха да направят, която да се грижи за рок изпълнителите, затова междупланетарни амеби като тези си направиха империя тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мятъл 24.02.2015 10:05:25 отговори + 1 0
Абре, Томато нещо е заприличал на гейска версия чичко Тейт... Оти така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Владо 23.02.2015 22:50:41 отговори + 5 0
Егати, Барека почнал да пее ))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

асфа 23.02.2015 20:56:01 отговори + 6 0
В youtube трият коментарите, които споменават от къде е крадена, пълни селяни, иначе оригиналът е Stanfour - It's not over Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

uncleslayer 23.02.2015 20:29:05 отговори + 5 0
За съжаление,Тома достатъчно се е компрометирал,за да бъде харесван от гилдията на Рок-а...Каквото и да прави,той ще остане недолюбван от хилядите почитатели на праведната музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asffas 23.02.2015 19:58:41 отговори + 3 0
Тая песен беше открадната доколкото помня, деа аматьорите, чалгари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Селянина с каруцата 23.02.2015 18:59:23 отговори + 0 5
Туй мумче и у наше село го не слушаме. Епа си прави хитове, епа мама и тате му викат,че са таквизе. Ма той ша си харчи парите, па ние ше продължаваме да си хейтим и земята ша продължава да си се връти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


RockFan 23.02.2015 17:28:56 отговори + 3 1
ХИТ ли?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 23.02.2015 17:10:00 отговори + 5 1
Тру 23.02.2015 12:39:50

Оти гласувате негативно, ве!?
______________________________________________
оти е изкуствено създаден продуценски проект.Които беше взет под крилата на Фънки и леля Саня.пруцентски продук нямащ нищо общо с Рок камо ли пък с по тежките му разновидности.
Сега разбра ли защо.А па кази че не съм прав и че съм Хейтър да ви за**а .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 23.02.2015 13:22:11 отговори + 10 1
па он не е никав металург...те за тава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Abaddon 23.02.2015 16:02:55 + 0 7
Срещал ли си го на живо и говорил ли си с него, че да знаеш що за човек е и дали не е металяга? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 23.02.2015 17:18:22 + 5 1
Пича може и да е металяга, ама стана известен от чалгарското предаване на Слави и затова не му се кефят метълите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тру 23.02.2015 12:39:50 отговори + 1 4
Оти гласувате негативно, ве!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".