Tony Iommi е написал две нови песни за SABBATH след раковата диагноза

20 яну 2012, 10:10 ч. 609 / 7 6
пред./следв.
Басистът на събралите се в оригинален състав BLACK SABBATH Geezer Butler разпространи съобщение, в което дава информация за работата на групата по предстоящия й нов албум и състоянието на китариста Tony Iommi, който наскоро бе диагностициран с ранен стадий на лимфом. Това е форма на рак, засягаща кръвните клетки лимфоцити. Butler споделя, че колегата му далеч не е депресиран и подтиснат от възникналия здравословен проблем и дори е написал две нови песни за бъдещата творба на "Кръстниците", откакто знае за заболяването си. Първият албум на BLACK SABBATH в оригиналния им състав се очаква да се появи през есента, а преди това - през лятото на тази година - групата трябва да потегли на световно турне. В близките месеци ще стане ясно и дали и как диагнозата на Tony Iommi ще повлияе на тези планове.
Tony Iommi


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Снуп 20.01.2012 13:52:42 отговори + 0 0
А не е ли Anthony Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.01.2012 13:48:21 отговори + 0 0
Името му е Тони,не Томи.Стига сте му го сменяли!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 20.01.2012 13:45:10 отговори + 0 0
Оправяй се, Томи! По-добре да се възстановиш отколкото да рискуваш положението ти да се влоши вследствие на изтощителното турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 20.01.2012 13:34:52 отговори + 0 0
чакаме те в Белград Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана 20.01.2012 12:35:14 отговори + 0 0
Да се оправя човекът, дано не си замине и той като Дио. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Fifth Horseman 20.01.2012 12:22:50 отговори + 0 0
Оправяй се, Томи! По-добре да се възстановиш отколкото да рискуваш положението ти да се влоши вследствие на изтощителното турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".