Билетите за симфоничния концерт на ФСБ в София ще бъдат пуснати в понеделник

20 яну 2012, 11:09 ч. 362 / 4 5
пред./следв.
Билетите за предстоящия на 20 април концерт със симфоничен оркестър на ФСБ ще тръгнат в продажба от понеделник, 23 януари, научи "Metal Katehizis". Както вече ви съобщихме, мястото на събитието ще бъде Зала 1 на НДК, цените са от 30 до 60 лв. "Пропуските" за Оркестрината ще се предлагат срещу 80 лв. Разпространението на ценните хартийки ще става онлайн чрез Ticketplus.bg и на касата на НДК.

още за:

Фсб


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ц 5.02.2012 22:57:52 отговори + 0 0
Относно коментара на "Фен"
Много хора разполагат с техника, но малко успяват да я използват добре. А заради този (твой) начин на мислене повечето неща в БГ не вървят, но винаги може да го промениш, стига да искаш. успех)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

copycat 21.01.2012 03:00:00 отговори + 0 0
....copycats Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 21.01.2012 00:15:04 отговори + 0 0
Колко да е стойностна - разполагали са с всичко (техника, време, студия), а звучат жалко, сравнени със световната сцена от това време.
Айде, да не казваме, че "е добро за България"!
Жалка работа.

Преди няколко години, му поискали на Лечев да си плаща тока в "Балкантон", а той никога и наем не е плащал, та се разсърдил, а ние по 10лв на час за репетиция даваме, плюс записи, които, колкото и да плащаме, нема да имаме техната техника...
...а бе, не ми се описва - да си дрънкат, там - живи и здрави и жалко, че са пропилели всичко, мамини синчета (почти всички), пияници (някои), смукатели на пръсти - "композитори"...
...ама, като се замисля... Не ми се мисли...

Да си творят и концертират
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 20.01.2012 21:14:50 отговори + 0 0
Не са луди...Това е еднократно събитие,а ФСБ е най-стойностната БГ група!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.01.2012 16:36:31 отговори + 0 0
тия луди ли сааааа ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".