Tony MacAlpine издава нов албум на 1 септември, чуйте сингъла "Chrome Castles"

27 авг 2017, 13:11 ч. 568 / 5 0
пред./следв.

   Легендарният китарист Tony MacAlpine (PLANET X, Steve Vai) ще издаде нов студиен албум на 1 септември, негова първа творба след като музикантът успя да се пребори с рак на стомаха. Дискът ще носи заглавиетго "Death of Roses". В записите участват още Pete Griffin (GENERATION AXE, SHINING, GIRAFFE TONGUE ORCHESTRA, ZAPPA PLAYS ZAPPA) - бас и Gergo Borlai (Scott Henderson, Gary Willis, Hiram Bullock)  - ударни. Изданието ще бъде подкрепено с турне в Северна Америка, което започва на 10 септември.

   Чрез плейъра по-долу може да чуете първия сингъл от "Death of Roses". Парчето се казва "Chrome Castles".

 

 

още за:

Tony Macalpine


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".