Tony MacAlpine отменя и европейското си турне

15 сеп 2015, 21:18 ч. 997 / 4 0
пред./следв.

   Легендарният китарист Tony MacAlpine (PLANET X, Steve Vai) отменя и европейското си турне. В края на август беше разпространено съобщение, че китаристът отменя турнето си в Азия и Австралия по здравословни причини - тумор на стомаха. Направена е операция и се е очаквало възстановяване  след около месец. За съжаление състоянието на MacAlpine не се е подобрило след хирургическата интервенция и се налага по-нататъшно лечение. Китаристът благодари на всички, които са му изпратили и писали по някакъв начин съобщения за подкрепа в този труден момент.

 

tm

още за:

Tony Macalpine


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".