Tony Martin казва защо "The Eternal Idol" липсва в бокс-сета на BLACK SABBATH "Anno Domini 1989-1995"

2 юни 2024, 10:04 ч. 1828 / 41 4
пред./следв.

   Британските метъл легенди BLACK SABBATH издадоха ремастерирани версии на албумите на групата с вокалиста Tony Martin в петък, 31 май, чрез "BMG" и "Rhino Entertainment". Комплектът със заглавие "Anno Domini 1989-1995" включва четири от творбите с певеца - "Headless Cross" (1989), "Tyr" (1990) и "Cross Purposes" (1994), плюс нова версия на "Forbidden" (1995), които лично китаристът Tony Iommi е ремастерирал специално за изданието.

   Още с анонса на детайлите за бокс-сета предизвика известно учудване липсата на първия албум с Martin "The Eternal Idol" от 1987 г. В интервю за списание "Now Spinning" певецът разкрива причината за това:

[Правата] са собственост на някой друг. И освен това "The Eternal Idol" беше преиздаден под някаква форма не толкова отдавна. Така че са си мислели "Няма причина за паника, защото това вече е направено. Така че нека продължим напред". Защото това би ги обръзало с договори за векове напред, според мен. Не мисля и че биха ги накарали да се откажат от това. Но те се бориха да съберат хората, които са свързани с тези четири и да ги накарат да свършат работата.

 
   Също така, Tony споделя и други интересни подробности около "Anno Domini 1989-1995". Той разкрива, че отдавна е раздал всички свои копия от албумите, разчитайки че лесно ще получи нови бройки. Но в един момент творбите са се оказали напълно изчерпани и дълго време той не ги е притежавал на физически носители. Затова е изключително радостен, че най-сетне ще ги има отново.

 

tony martin vocalist



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 4.06.2024 14:58:15 отговори + 2 0
Има смисъл, когато е в бокс сет. За да са всички на едно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 4.06.2024 17:18:39 + 0 0
От една страна да, но от друга до преди това ги преиздаваха албум по албум, за последния бокс само смениха тактиката. Както и да е, вече е свършило, може някой ден да издадат бокс сет с всичко накуп, това ще е жестоко, особено ако има някакъв нов материал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 4.06.2024 14:35:08 отговори + 0 0
Както казах и аз преди време. Нямаше смисъл от ново издаване на The Eternal Idol след Deluxe edition-а от 2010. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сабат 2.06.2024 10:09:47 отговори + 15 0
Голям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".