TOOL, KILLSWITCH ENGAGE, DEATH ANGEL, BRING ME THE HORIZON и др. - сред номинираните за "Грами"

20 ное 2019, 16:42 ч. 617 / 6 7
пред./следв.

   Станаха ясни номинациите за 62-рите награди "Грами", които ще бъдат раздадени на 26 януари 2020 г. на церемония в "Staples Center" в Лос Анджелис.

   Ето номинациите на групите и изпълнители в рок и метъл категориите:

Най-добро метъл изпълнение
CANDLEMASS & Tony Iommi - "Astorolus - The Great Octopus"
DEATH ANGEL - "Humanicide"
I PREVAIL - "Bow Down"
KILLSWITCH ENGAGE - "Unleashed"
TOOL - "7empest"

Най-добро рок изпълнение
BONES UK - "Pretty Waste"
Gary Clark Jr. - "This Land"
Brittany Howard - "History Repeats"
Karen O & Danger Mouse - "Woman"
RIVAL SONS - "Too Bad"

Най-добра рок песен
TOOL - "Fear Inoculum"
THE 1975 - "Give Yourself A Try"
VAMPIRE WEEKEND - "Harmony Hall"
Brittany Howard - "History Repeats"
Gary Clark Jr. - "This Land"

Най-добър рок албум
BRING ME THE HORIZON - "amo"
CAGE THE ELEPHANT - "Social Cues"
THE CRANBERRIES - "In The End"
I PREVAIL - "Trauma"
RIVAL SONS - "Feral Roots"

 

още за:

Grammy


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 21.11.2019 07:57:17 отговори + 4 1
Candlemass & Tony Iommi е супер изненада - поздравления за шведите!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 21.11.2019 10:20:36 + 1 0
Да, и на мен това беше едно от (малкото ) неща, които ми привлякоха вниманието още като видях новината. Честно- даже не знаех, че имат общ проект с Айоми (па макар и само за една песен). При първа възможност ще поправя този свой пропуск и ще чуя парчето ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 21.11.2019 11:10:20 + 2 0
Пропуснал си:

https://www.werock.bg/novini/candlemass-pusnaha-i-videoklip-kam-pesenta-s-tony-iommi-astorolus-the-great-octopus?id=45239
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 21.11.2019 11:48:34 + 0 0
Благодаря ! Новината е от януари, а аз (ако не бъркам) се навъртам в сайта някъде от края на април- началото на май (затова ми е изскочило от полезрението). Иначе- от тогава редовно поглеждам в сайта, тук ми харесва ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 20.11.2019 18:38:00 отговори + 3 1
Мдаааа, най-странното е, че повече от половината изпълнители и групи не ми говорят нищо, ама абсолютно нищичко (кои по дяволите са например Британи Хауърд или пък Бонс ЮКей ?!!?!)... Е, то разбира се проблема, че не съм ги чувал си е напълно мой, де и все пак- ехххх, а какви групи и музиканти се бореха навремето за тия награди!!! Въпреки, че и друг път съм споменавал, че за мен лично "Грами" не са кой-знае каква гаранция за качество , ама айде, все пак нали ги водят "престижни" (също като Залата на славата на рока )... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

noname 20.11.2019 18:56:02 + 4 2
Сигурно са некви хипита. То сега е пълно с такива хипита, които ги причисляват към рока. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 20.11.2019 20:05:54 + 4 1
Да, или още по-кофти . Някви псевдо-интелектуални, зализани хипстъри- сноби, които си мислят, че като си пуснат малко мустак и брада (които между другото ги правят да изглеждат още по-смешни) и като хванат китарата и издрънкат няква елементарна мелодийка, са вече големите рокаджии и са направили някво велико парче/албум, което заслужава да грабне де що има награда ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".