Собственикът на клуб в Клуж-Напока отмени почти разпродаден концерт на ANNIHILATOR

20 ное 2019, 16:54 ч. 1552 / 5 4
пред./следв.

   Канадските траш метъл ветерани ANNIHILATOR разпространиха съобщение, че са принудени да отменят концерта си в румънския град Клуж-Напока, предвиден за днес, 20 ноември.

   След чудесен концерти в столицата на Румъния Букурещ Jeff Waters и компания са се отправили към Клуж-Напока и са пристигнали там в следобеда на днешния ден. 

   Напълно изненадващо и необосновано собственикът на клуба, който не е промоутър на концерта, е казал на бандите, техните екипи и местните технически лица, че отменя шоуто. При това - след като то е било близо до разпродаване. 

   ANNIHILATOR нямат избор освен да канселират събитието и да продължат пътия си в Европа към Будапеща. Това ще бъде 32-рият от 43 концерта на обиколката. Преди само няколко дни - на 17 ноември ANNIHILATOR изнесоха първия си хедлайнинг концерт в България.

 

jeff waters

още за:

Annihilator


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sebastian 21.11.2019 09:28:09 отговори + 13 3
"... да КАНСЕЛИРАТ ..."

Уфффф... простотията по хората ходи :-(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 21.11.2019 06:06:10 отговори + 27 4
Много кофти за новината, голям катил ще да е тоя....

Иначе и нещо малко встрани - пичове, стига вече с това "канселиране", във всяка статия или новина го ползвате, да му се не види. Разбирам българският еквивалент да е някаква туткава сложна и гадна дума (и аз самият заменям с чуждици такива), ама "отменям" е дори по-кратка и по-звучна дума от "канселирам". Стига вече!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vob 20.11.2019 17:23:43 отговори + 14 2
Видял е ,че Magnetic ще са съпорт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Покахонтас 20.11.2019 20:32:18 + 4 6
Е, кажи честно, брат !? Толкова ли те дразнят, че чак да не мобеш да спиш и да не си вземеш няколкото стотин кинти за наем на клуба + цялото количество надценен алкохол който можеш да продадеш?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".