TOXIC HOLOCAUST с нов албум през октомври, вижте лирик-видеото "Chemical Warlords"

13 авг 2019, 20:36 ч. 432 / 6 1
пред./следв.

   Американската спийд/траш/блек метъл банда TOXIC HOLOCAUST определи "Primal Future: 2019" за заглавие на дългоочаквания си нов студиен албум, който ще излезе на 4 октомври чрез "Entertainment One" ("eOne").

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, създадена от Steve Crisp, както и официалното лирик-видео към откриващото парче - "Chemical Warlords". Траклист:

01. Chemical Warlords
02. Black Out The Code
03. New World Beyond
04. Deafened By The Roar
05. Time's Edge
06. Primal Future
07. Iron Cage
08. Controlled By Fear
09. Aftermath
10. Cybernetic War

 

 

още за:

Toxic Holocaust


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 14.08.2019 21:27:48 отговори + 0 0
Г-н Дж. Грайнд не е палар мйетал герой, но това не го прави малък - ГОЛЕМ Е!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".