Изследовател на човешкото ДНК твърди, че Ozzy Osbourne е генетичен мутант

13 авг 2019, 21:07 ч. 2605 / 3 7
пред./следв.

   Биологът и изследовател на човешкото ДНК Bill Sullivan издаде научно-популярна книга със заглавие "Pleased to Meet Me".

   В четивото ученият анализира, наред с други примери, феноменалните способности на легендарния 70-годишен вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne да оцелява след множество случаи, които биха довели до смъртта на почти всеки човек.

   Според Sullivan, певецът е "генетичен мутант". ДНК-то на музиканта и шоумен е така устроено, че Osbourne може да оживее след многократни злоупотреби и с наркотици, и с алкохол. Книгата не е посветена на Ozzy, като в нея авторът разглежда спецификата на нашите гени и как различните хора имат най-различни особености.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zzzz 14.08.2019 19:38:06 отговори + 0 0
Според мен е рептил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 14.08.2019 12:39:34 отговори + 4 0
Ха-ха, Кръстникът е истински дЗвер (да е жив и здрав и да ни радва с още нова музика)!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 14.08.2019 17:13:38 + 1 0
От домашнярка до мравки чак не се стига. Най-много да не уцелиш леглото и да заспиш до него, ама на другата сутрин си си ок, а от пушилистовете си като оцъклен вампир. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 13.08.2019 23:38:29 отговори + 8 4
И язе съм генетичен мутант, оцелявам неколко десетилетия с дедо Торбалан. А той пък е съвсем мутирал - що пърцуца е изсмукал и не мре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 14.08.2019 13:06:24 + 3 0
Ха-ха, Бабо, виж внимателно в новината ... Дедо Торбалан освен с пърцуца, трЕбва да злоупотребява редовно и с пушилист-а и 'секви други знайни и незнайни билки ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 14.08.2019 16:05:12 + 1 0
Пърцуцата на дедо Торбалан се прави от знайни и незнайни субстанции и ако Ози пийне от нея нЕма да се освести. Ози не пие торбаланова домашнярка, затова си допълва пиенето с пушилистове и прахчета. Домашнярката е толко яка, че лови за краката и удря у главата по-здраво от разни уискита и други, комбинирани с пушилистове и прахоляци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 14.08.2019 16:30:15 + 1 0
Право думаш, Бабо ! И мойта скромна, мастърска душичка умира ( и редовно си угажда ) с домашна кайсиева, сливова, ябълкова и т.н., и т.н. ... Па той Озито (да са свети името му и да пребъде през вековете ) малко ексцентрик си пада ( те големите музиканти са си все такива )... Затуй и посяга към разните му там билки и гъби ... Веднъж даже бях гледал едно интервю с него, където разказваше, че по време на едно турне бил толкоз "надрусан", чи смъркал... мравки!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".