Trent Reznor казва, че NINE INCH NAILS ще се завърнат през 2016-а

19 дек 2015, 09:12 ч. 559 / 3 2
пред./следв.

   Лидерът на NINE INCH NAILS Trent Reznor публикува съобщение в социалната мрежа "Twitter", в което с няколко думи казва, че групата ще се завърне през 2016-а, както и че догодина ще има "други неща". Предстои да разберем какво точно ще се случи.

   Последният, засега, албум на NINE INCH NAILS "Hesitation Marks" излезе през 2013 г.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry Chair 22.12.2015 22:52:13 отговори + 0 0
Трент и NIИ е музикална институция колкото и да не прави шедьоври през последните години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 21.12.2015 09:05:37 отговори + 0 0
Колкото по-нормално изглежда и се облича Трент Резнър, толкова по-нормална и съответно безинтересна става музиката му. Трент не е това което беше през 90-те и Найн инч също няма да бъде... The Downward Spiral никога няма да се повтори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".