"Tribute Night Part I" в "R.B.F." на 27 октомври

19 окт 2012, 15:42 ч. 309 / 6 1
пред./следв.
На 27 октомври (събота) в клуб "R.B.F." ще се проведе първата част от трибют вечерите, посветени на едни от най-големите имена в метъла. Съботната вечер ще се огласява от класиките на METALLICA, IRON MAIDEN и HELLOWEEN. В концерта участие ще вземат столичаните THE HATEFYELDS (членове на HATE CAMPAIGN и FYELD), THE PERFECT GENTLEMEN (членове на ЕР ГОЛЯМ и др.) и варненската банда POWERSLAVE (членове на CASPER, SYMBOLIC, A-MORAL). Концертът ще започне от 20:00 ч., като вратите на клуба ще отворят в 19:00, а входът ще струва 7 лв.
Tribute Night Part I


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.10.2012 15:56:13 отговори + 0 0
Отлично! Ще се посети с удоволствие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".