"Tribute to Cliff Burton" от HAMMERHEAD на 27 септември

25 сеп 2015, 10:33 ч. 763 / 9 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Тази неделя, 27 септември от 20.00 часа в столичния "Rock It" HAMMERHEAD (BG) ще изнесат превърналият се в традиция "Tribute To Cliff Burton". На тази дата през 1986 година след нелеп инцидент METALLICA и света загубиха един от най-виртуозните си музиканти. От тогава всяка година на същата дата фенове от цял свят отдават почит на великият басист!

Специалното трибют шоу посветено на творчеството на Cliff Burton включва едни от най-любимите композиции на METALLICA от периода 1983 – 1986 година.

Събитието е 18+, вход 6 лева!

 

HAMMERHEAD(BG)_-_Poster-_Cliff_Burton_tribute_27.09_.2015_

още за:

HammerheadBgtsc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".