Трибют на NIRVANA в Пловдив на 31 януари

28 яну 2013, 15:32 ч. 226 / 1 5
пред./следв.
Този четвъртък, 31 януари, в пловдивския клуб "Петното на Роршах" ще се състои концерт-трибют на NIRVANA. Изпълнители те ще бъдат:
Виктор Стамболов (GABANA) - китара/вокали
Ангел Дюлгеров (FREE STYLE/TUBE HEDZZZ/GABANA) - китара
Стойко Милев (FREE STYLE/GABANA) - бас/акордеон
Никола "Никсън" Джоков (GABANA) - барабани/беквокали
   Началото на събитието е в 22:00 ч., билети ще се продават на място на цена 8 лв. Избран за събитие Номер 1 от феновете на клуб "Строежа" за 2011 г., трибютът включва 2 части - в първата музикантите ще изпълнят целия легендарен "MTV Unplugged", а втората част ще бъде своеобразен "The Best" на NIRVANA, с едни от най-обичаните им парчета.
Nirvana Tribute

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.01.2013 02:22:36 отговори + 0 0
Писнало ми е от кавър банди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sappy 28.01.2013 23:40:14 отговори + 0 0
Трибюта е върха, който е ходил преди, знае за какво говоря Много са се постарали момчетата, резултата е чук и половина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kърт Кобейн умря!!! 28.01.2013 22:58:49 отговори + 0 0
Ето за това БГ сцената я няма! Вместо такива трибютчета и групите покрай тях да отиват в трета глуха, тук тези неща процъфтяват! Габана, Трибют на Металика, трибют на Нирвана...после какво ще е...Като кавър банда тръгнахте и такива си останахте!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2013 17:37:42 отговори + 0 0
Ще повърна! Поне си останете нирвана на български! Кому е нужна тази агония? „Избран за събитие Номер 1 от феновете на клуб "Строежа" за 2011 г.“ Да бе! А нещо конкурсче или фестивалче да сте спечелили??? Айде, де!?! Сигурен съм, че „да“! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бекон харизанов 28.01.2013 15:43:17 отговори + 0 0
Започвам да мисля, че българските музиканти се преквалифицират в анестезиолози - браво, момчета, продължавайте да приспивате беге сцената. Чудя се защо изобщо е нужна информацията в скобите, след имената ви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".