Двоен плакат за концерта на O.CHILDREN в София

28 яну 2013, 10:19 ч. 1025 / 5 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   От Rawk’n’Roll с гордост представяме постерите за концерта на O.CHILDREN и VOYVODA на 19 февруари в клуб Mixtape 5. Красивата визия е дело на талантливия артист и наша близка приятелка Емануела Беловарски. Нейни творби можете да разгледате на адрес www.behance.net/emanuellebello. Когато Еми беше готова с вариантите за плакат за концерта, не успяхме да се спрем само на един, така че пускаме две сходни визии за постер, които ще красят стените на софийските сгради след няколко дни.

   Знаете, че на 19 февруари лондонската ню уейв/пост пънк банда O. Children, предвождана от внушителния Тоби О’Кенди, ще свири в клуб Mixtape 5, а преди тях на сцената в голямата зала на клуба ще видим българската дарк уейв/пост пънк гордост Voyvoda.

   За концерта си в София O. Children летят директно от Лондон, като това ще бъде единствен лайв на британците на Балканите за този сезон. Поради тази причина билети за концерта се продават в мрежите на Eventim и в съседните ни държави. Можете да ги купите на цена от 22 лева от касите на тикет агенцията в магазини Orange, Office 1 Superstore, Multirama, Техномаркет, Пикадили, Photosynthesis или в офиса на Eventim на адрес ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3. На входа на Mixtape 5 в деня на концерта, билетът ще струва 26 лева. [поръчай онлайн]
O. CHILDREN poster
O. CHILDREN poster

още за:

O.childrenRawk'n'roll


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.01.2013 14:56:37 отговори + 0 0
Абе як е плаката, бе!

Харесват ми и двата и според мен вършат идеална работа за тези, които знаят кои са O.Children. За останалите няма какво и да им се обяснява.

Има логото на eventim, което е достатъчно за всеки, който иска до отиде на концерта. Гугъл отговаря много бързо на всички други въпроси.

За мен лично този минималистичен дизай определено е глътка свеж въздух и нямам търпение да го видя разлепен по стените.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 29.01.2013 11:51:56 отговори + 0 0
Дизайнът е прекрасен...за тениска. Но за плакат има мноого какво да се желае. По-скоро е автореклама, отколкото event poster. За тези, които знаят за какво става въпрос, сигурно е ОК (прочели са предварително и знаят групите, мястото, билети откъде и т.н.). За всички останали е просто cool design, отпечатан и налепен по улиците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 28.01.2013 15:20:53 отговори + 0 0
Страхотно, браво. Вероятно това е най-красивият плакат, който групата някога е имала за концерт. Все повече ме радва фактът, че ще присъствам
Анонимното отдолу изобщо няма представа за какво говори, разбира се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2013 14:12:00 отговори + 0 0
Доста е зле плаката! С какво е впечатлил не мога да си обясня! Апликация на третокласничка и разцъкване на цветовете с paint... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2013 11:49:32 отговори + 0 0
Красота! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".