Трибют на SOUNDGARDEN в "Строежа" на 11 октомври

7 окт 2011, 16:21 ч. 271 / 8 1
пред./следв.
"Строежа" и "Каменица представят серия от концертни вечери, посветени на популярни групи и изпълнители, част от които вече не са активни. Така наречените трибюти ще се провеждат всеки вторник през октомври, ноември и декември, обединени в обща кампания от 12 събития. Изпълненията на живо са специално подготвени от български музиканти от групи като AWAKE, PANICAN WHYASKER, DER HUNDS, SKRE4, JEREMY?, PIF, GABANA, Деница от "Music Idol", MACROPHONE, FREESTYLE, SALTRIVER и мн. други. Първият концерт от поредицата е посветен на SOUNDGARDEN. Трибютът ще се проведе идния вторник - 11 октомври. Със сложната задача да извадят и изпълнят песните на Крис Корнел и компания, се заемат Боби "Косатката" - вокали, китара (DER HUNDS), Деян "Даката" - барабани (PANICAN WHYASKER, BABYFACE CLAN, РЕВЮ), Мартин Евстатиев - бас (PANICAN WHYASKER, DER HUNDS) и Душко Крумов - китара (PANICAN WHYASKER). В близо двучасовият сет ще бъдат включени парчета като "Rusty Cage", "Spoonman", "Black Hole Sun", "Hands All Over", "Jesus Christ Pose", "Fell on Black Days", "Searcing with My Good Eye Closed", "Outshined", "Kickstand", "Loud Love", "My Wave", "The Day I Tried To Live", "Pretty Noose", "Burden in My Hand", "Mind Riot", "Like Suicide" и др... Всеки вторник вратите на клуб Строежа ще отварят в 20:00 ч., а началото на концертната част ще бъде от 22:00. Билетите ще се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на достъпните цени от 5 и 6 лв.
Soundgarden Tribute

още за:

Строежа


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Spoonman 7.10.2011 21:30:02 отговори + 0 0
Който не доди да го глътне черната дупка , на прети нуус да се надени ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".