TRIVIUM - непредвидени, но не и незаслужили хедлайнъри на първия ден от "Sofia Rocks"

7 юли 2012, 23:23 ч. 1197 / 21 96
пред./следв.
Отмяната на европейското турне на GODSMACK по-малко от 10 дни преди насроченото им гостуване у нас явно не позволи да бъде намерена друга подходяща банда, която да закрие първия ден от фестивала "Sofia Rocks 2012". Така, неочаквано, в ролята на хедлайнъри на 7 юли се оказаха TRIVIUM. Фронтменът на бандата Matt Heafy не пропусна да отбележи този факт от сцената, и да изрази приятната си изненада от приема на българската публика. Така американците, гостуващи за първи път в родината ни, започнаха сет, показващ убийствената мощ на групата на живо. Явно вдъхновени от хедлайнинг позицията си, четиримата музиканти дават най-доброто от себе си тази вечер. Очаквайте утре подробен репортаж и, постепенно, фотогалерии със снимки от събитието.

   На 7 юли, на националния стадион "Васил Левски" в София свириха последователно: VIPERFISH, АНАЛГИН, SWEET SAVAGE, SCAR SYMMETRY, HEAVEN SHALL BURN, CLAWFINGER и TRIVIUM.

trivium sofia
trivium sofia
trivium sofia

още за:

TriviumSofia Rocks


Коментари   (96)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


juni0r 12.07.2012 01:42:11 отговори + 0 0
Еми явно трябва да си изясниш значението на доста думички, ми се струва. И да си прочетеш постовете и сам да видиш, защото както казах - с идиоти няма да се занимавам, и смятам това да ми е последният пост, в който изобщо ти отговарям. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 10.07.2012 10:55:41 отговори + 0 0
Не съм особено наясно кое наричаш лична нападка... може би така повече ти изнася - да се смяташ за нападнат. Аз, за разлика от теб, като говоря нещо, се аргументирам. Ти не го правиш - Пример: обясни как точно си противореча в двата поста? Много ми е интересно да узная Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

juni0r 10.07.2012 01:39:05 отговори + 0 0
Като няма с какво, дай да започнем с личните нападки. Аз никого не се и опитвам да убеждавам - не знам какво си имал предвид, но доста си противоречиш с двата поста - опитай се да подерзаеш над това. С идиоти търсещи с кого да се заяждат в интернет не мисля да споря, така че ти казвам, ей така за спорта, да, прав си, прав ти път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 9.07.2012 22:41:02 отговори + 0 0
juni0r, значи... ако си беше направил(а) труда да прочетеш добре и да осмислиш казаното от мен, преди да нахлуе твоят ентусиазъм да ми репликираш, щеше да разбереш, че не поставям едната група пред другата или изобщо да ги сравнявам. Ще оставя на теб да се помъчиш още малко над тази "Енигма" Колкот до това кой албум е по-епохален - не смятам че ти си човекът, който може да определи, както и който и да било друг, включая и себе си в това число. Елементарно е да се досетиш, че мнението ти е ркрайно субективно и не съм сигурен дали си вярваш, че ще успееш да убедиш когото и да е в правотата си. Но нищо де, дерзай... може би някой ден ще успееш да убедиш невръстните си деца. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varna Hardcore 9.07.2012 21:25:28 отговори + 0 0
Ей потни смърдящи елеци,скрийте сЪ ве.
Тривиум и Хевън Шал Бърн разбиха!!!
Списъкът е почти пълен:Тривиум,Хевън,Ез ай лей,Паркуей,Калибан,Год Форбид...
Чакаме Килсуич,Химера,Лемб ъф Год и другите защитници на модерния метъл!!!
А за вас смърдящи мановарци Каварна 2012!
хахахахахахахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


juni0r 8.07.2012 22:19:53 отговори + 0 0
хищниче, не искам да ти охлаждам ентусиазма, ама си погледни пак така уважаваните от теб "факти", защото продажбите на Trivium и продажбите на BFMV, както и местата, които заемат по класации, са наистина твърде близки, така че просто нямаш право да твърдиш, че едната група е по-"неуспяла" от другата. И между другото просто не мога да си представя как банда като BFMV би създала толкова епохален албум, какъвто е Shogun. Само казвам, и аз като теб не плюя по никого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 8.07.2012 18:17:28 отговори + 0 0
Странниче, прекалено силно казано е 13 годишна група да е "млада". Също така, дали е успешна или не - определят продажбите. Така като гледам, нямат нито един мултиплатинен албум. Дори веднъж платинен нямат...
Да ги сравня с още една друга "млада" група - Bullet for My Valentine например - дип, че и те не са платинени - имат повече продажби, а и с 2 албума по-малко.
Не плюя по Trivium, просто те съветвам да си проверяваш фактите и да не се изхвърляч като чекия на пЕсък, щото сам се правиш смешен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

invertedquestionmark 8.07.2012 14:13:34 отговори + 0 0
Hetfield, бъркаш причината за недоволството на хората. Много не отидоха не заради групите, а заради високите цени и многото лъжи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 14:04:36 отговори + 0 0
стига сте се ревали кой е по по най а кажете ако знаетве далище има метро днес по до късно или няма да има?...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 8.07.2012 13:51:39 отговори + 0 0
Има 4 забележки към организацията .
1)Не беше осифурен транспорт след концерта .
2)В паузите между групите звучеше някаква поп музика ,напълно неподходяща за този екстремен ден .
3)Пръскаха ни с вода от некви 1.5 литрови шишета вместо с пръскачки .
4) Бирата не само ,че беше в края на стадиона ами и беше 3 лв .

Иначе групите разцепиха тотално .Trivium са машини !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hetfield 8.07.2012 13:43:44 отговори + 0 0
И каква стана тя? Всички плюят по групи като Металика, Мейдън, Джудас които са идвали по повече от един път, но тези групи продължават да си пълнят стадиони. А снощи на стадион с капацитет 50 - 55 хиляди за концерт специално имаше 12-13 хиляди души! Уж не се харесват новите албуми на споменатите групи, но по концерти всеки знае текстовете им. Ред Хот ги преместиха в Арена Армеец - всичко това ми говори само едно. Браво на българския фен, който не позволява да му извиват ръцете с високи цени на билетите. И вчера го казах - публиката е най-добрия коректив на организаторите. И ако не си вземат поуки от провалите си скоропостижно ще успеят да фалират! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

one fan 8.07.2012 13:32:44 отговори + 0 0
Тук при нас спрямо Металика е обратното...хиляди пристигат преди тяхното изпълнение(визирам в случая последното им представяне у нас). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

invertedquestionmark 8.07.2012 13:27:57 отговори + 0 0
Евала на всички, които не позволиха тъпотиите на организаторите да им променят отношението към групите. Всички се раздадоха и беше яко въпреки всичко. Ако групите искат да идват в България, ще се намерят и по-адекватни организатори - а след вчера и Heaven Shall Burn, i Trivium, i Clawfinger усетиха добър прием. Нормално е на фестивал не всички да се кефят на всичко и е нормално доста да се изнесат преди хедлайнъра (примерно на Нова Рок в Австрия имаше хиляди, които си тръгнаха преди Металика), но мнозинството бяха отишли да се забавляват, а не да мрънкат, за което евала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 13:20:58 отговори + 0 0
На кратко:
Scar Symmetry - очаквах повече.
HSB - страхотни, не ги бях чувала, но за мен се оказаха най-добрата банда за вечерта.
Clawfinger - трагедия, едвам ги изтърпях (въпрос на вкус). Да, много хора им се радваха и пееха с тях, така че за разлика от мен, имаше доста доволни.
Trivium - бандата си беше на ниво отвсякъде. Заслужаваше си да се чуят на живо.

Днес - пропускам (пак въпрос на вкус).
И да отбележа, не хейтвам, просто споделям впечатленията си от концерта вчера. Нали, затова са коментарите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 8.07.2012 13:17:33 отговори + 0 0
Дамаджан Гроздов - 2012-07-08 12:38:25
Иги отпада Графикът се мести с 1 час, начало 15:00.

Какво?Сериозно ли?И тия не са обявали.... :/ Дано да е някаква шегичка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Det Hedenske Folk 8.07.2012 13:15:26 отговори + 0 0
Аз не съм от хората, които харесват модерното звучене, но трябва да призная, че Trivium са изключение. Невероятна банда! И престанете с простотиите- елеци и тийнчета! Да се присмиваш, че олд скуул бандите са дъртаци, е също толкова тъпашко, колкото да твърдиш, че абсолютно всички млади групи не стават. Хора, които делят музиката на trve и не trve, на модерна и отживелица не заслужават нищо повече от омраза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 8.07.2012 13:12:39 отговори + 0 0
На всички музикални критици и разбирачи ще ви кажа само, че Trivium са, ако не и най-успешната и известна, то поне ЕДНА от най-успешните и известни млади групи. И се представиха отлично снощи. Страхотно си изкарах, и не съм бил само аз. Като разбирате толкова - ходете тая вечер да си слушате пищящия Аксел, ако изобщо той самият се сети, че днес има концерт в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен2 8.07.2012 13:07:22 отговори + 0 0
Ако бяха няколко недоволни нямаше да се изнижат половината хора преди започването да свирят изобщо тези Тривиуми така че духайте тийнеждъри с вашите детметал скримтящи ново-излюпени (да - новоизплюпени са!) тийнеджъри, да - тийнеджъри са, щото средната възраст на член от групата е 23-24 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 12:57:00 отговори + 0 0
Няколкото недоволни елека, които държат да подчертаят, че грам хабер си нямат от метъл, нека мълчат. "Неизвестни тийнчета"?! Това, че ти и още 5 други потни елека не сте слушали метъл от миналия век насам, не значи, че Trivium са неизвестни, камо ли пък тийнчета. Дебил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 12:54:57 отговори + 0 0
някой знае ли дали ще има има Метро до покъсно тази вечер или някъв друг обществен транспорт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Весела Шидерова 8.07.2012 12:43:19 отговори + 0 0
CLAWFINGER за мен бяха фаворити. Моите уважения към почитателите на Trivium, но това не беше моята група. Всеки има право на избор. Да не коментираме, че звука беше кошмарен. Scar Symmetry не се чуваха..жалко!!! Добра група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 12:42:22 отговори + 0 0
След снощи, след TRIVIUM, просто нямам думи (и глас). Просто ги чакам с нетърпение да се върнат!!! \m/ \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 8.07.2012 12:41:06 отговори + 0 0
Trivium изкъртиха. Техният Жозеф беше направил звук - кристал. Направо са машинки. Япончето се поизмори и му падна гласеца последните 5-6 песни, но като цяло Велико! Яд ме е за Scar Symmetry че звука им беше един непрестанен тътен. Заслужаваха много повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 8.07.2012 12:38:25 отговори + 0 0
Иги отпада Графикът се мести с 1 час, начало 15:00. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 12:33:22 отговори + 0 0
квото и да си говорим тривиум са големи и ще са сред най-големите даже и да не ви харесва на вас хейтърите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ЗАК 8.07.2012 12:31:04 отговори + 0 0
Произхода на групата CLAWFINGER датира от лятото на 1989 г., когато Зак Тел и Jocke Skog се запознават, докато работят заедно в болницата Rosenlund някъде в околностите на Стокхолм....оттук нататък всичко е история,достА фенове се кефим защото носят духа на 90-те и не предават!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 8.07.2012 12:06:25 отговори + 0 0
@Svilen - Говориш ми за тийнчета, а втората ти група е Слипнот? Дреме ми на шлифера кой кога се е изнизал, дори и да бях останала само аз на стадиона пак щях да се разцепя, така както го направих за 2ри път на Тривиум. Ай със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DIO 8.07.2012 12:01:43 отговори + 0 0
Макар че 90% от публиката беше с тениски на стари групи - maiden, manowar, judas и доста с такива на metallica, както и други осемдесетарски хеви групи, тотално се изкефиха на тези по-нови и различни групи! На мен най-ми харесаха Heaven shall burn като стил, но и Trivium i Clawfinger направиха голямо шоу и както публиката се изкефи, така и те се изкефиха тотално на нас. Направо не можаха да повярват на очите и ушите си. Trivium малко имитираха Manowar - говорят на български, пият ракия и казват колко велики са българските фенове и че ще се върнат - но което си е истина си е истина, независимо колко клиширано звучи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мега Анонимен - Ники 8.07.2012 12:01:27 отговори + 0 0
Брей, Брей, Брей......колко мъдреци имало тука.....Жалки псевдо-фенчета, на които мама и тати са им дали парички да видят Съли-то, ама нейсе, не стана.....Е и мен ме е яд, за Godsmack, наистина, но се случват такива неща. Навсякъде. Спрете да хейтите, ако не ви е харесало....ми да си бяхте тръгнали. Аз лично се размазах. Отидете на два/три фестивала и тогава давайте мнение......тъпанари жалки. Така и ще си останете в калта, само с образата :-) ха-ха, а останалите ще се забавляваме :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 8.07.2012 11:59:11 отговори + 0 0
@Анонимен - 2012-07-08 11:08:20

Хубав очерк на вчерашния ден, само с последното изречение здраво се изложи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Svilen 8.07.2012 11:55:41 отговори + 0 0
BeerMe предпочитам Godsmack, Slipknot, Disturbed, но и Manowar няма да откажа. Грухтят и пищят щото това им е стила - ако повечето хора го предпочитаха нямаше да се изнижат 30 % още след втората песен (останалите 20 % се изнизаха точно след Clawfinger) така че само си прави сметката колко са останали да ги слушат и гледат тези неизвестни тийнчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sunny 8.07.2012 11:55:25 отговори + 0 0
Trivium бяха невероятни. Лично за мен те и Clawfinger бяха най-добрите изпълнители за деня. Раздадоха се на 100% и дигнаха настроението на max. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 8.07.2012 11:51:50 отговори + 0 0
Manowar за вас само, хейтъри! Грухтяли, пищяли...абе я...! Добре си ви го каза човека за елеците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 8.07.2012 11:49:16 отговори + 0 0
Да, Clawfinger се представиха най-добре и според мен, но това е въпрос на вкус. За разлика от предварителната организация, по време на концертите всичко беше ОК - имаш всичко, което ти е нужно наблизо... и така. Но пак ще повторя, за да си измият името БЕК, ще трябва да доведат Slipknot, Maiden и Godsmack. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svilen 8.07.2012 11:42:18 отговори + 0 0
По-скоро напълно незаслужени - на вокала наистина не му се отдава грухтенето и пищенето. Добре, че бяха Clawfinger да спасят Day 1. BEC ако карате с това темпо на непознаване на предпочитанията на българският фен и незачитането на неговите права ви пожелавам бавен, но сигурен фалит!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2012 11:36:05 отговори + 0 0
HSB ги чух за 1-ви път,но се разбих от кеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zak 8.07.2012 11:22:37 отговори + 0 0
Жалко е да дадеш кинти за концерт само за да си актуален,или виж ще има бира и джангъри.Доаста фенове бяха искрени,а с тия покани се напълни със всякакви индивиди,от бъдещи майки през фолк кифли до шопари!!!Ние се разцепихме и тва е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 11:08:20 отговори + 0 0
Scar Symmetry явно ги озвучаваха българи, защото звукът им беше много осран... но групата винаги ми е харесвала. Дано е събрала още малко фенове вчера!

HSB - абсолютни животни! Тъпо беше, че там ги знаеха 300 човека максимум, а някакъв чичак с метросексуална тениска викаше "Кви са тия гейчета". Да отиде на Вакен на Wall of death, да види какви точно гейчета са.

Clawfinger - представиха се като ко-хедлайнери. Публиката пееше и се радваше. Някои даже не знаеха текстовете, но от кеф ги научиха в движение! Само един гол до кръста дебелак, дето много се беше постарал да прилича на Том Арая, гледаше лошо и размахваше средни пръсти, докато всички останали се кефеха. Жал ми е за подобни индивиди.

Trivium - страшно енергична банда, която искрено се радваше на това, което вижда. Звукът им беше просто перфектен, почти със студийно качество. Пролича си колко десетки години назад са нашите некадърни озвучителчета и къде е американския професионализъм. Ето, че можело да има як звук, нали?

След вчерашния ден, днес изобщо няма да си правя труда да ходя. Не ми се гледат някакви полуумрели старци с деменция, алцхаймер и паркинсон. Вчера беше денят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 8.07.2012 11:03:44 отговори + 0 0
"Matthew Kiichi "Matt" Heafy is a Japanese-American musician."

Wikipedia...Google...Чували ли сте?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 8.07.2012 11:02:07 отговори + 0 0
one fan - 2012-07-08 00:07:29
Ми аз като не харесвам Death Metal и разновидностите му какво да правя? От къде по-точно да си извадя главата?

Или може би Death metal или там каквото ще да е от този сорт е новата вълна и ние всички трябва да му се кланяме?

Е какво се завираш тука, като не ти харесва?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2012 10:52:56 отговори + 0 0
много интересно определение за човек който е полу-японец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 8.07.2012 10:52:30 отговори + 0 0
"Вокалчето" е много далече от чифут, всъщност има някъз азиатски произход Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...{ 8.07.2012 10:21:39 отговори + 0 0
Тва вокалчето нещо ми прилича на чифут?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 10:18:51 отговори + 0 0
абе пичове, кво стана верно след Caustic? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bastion 8.07.2012 10:11:52 отговори + 0 0
е то имаше 12 000 души, защото половината бяха без пари като мен... Днес дано да не стане провал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


R.T. 8.07.2012 09:53:58 отговори + 0 0
Концертът снощи беше разтърсващ! TRIVIUM се оказаха много яка банда,жалко,че доста народ се изнесе по време на техния сет,незнайно,за мен,защо!!! Clawfinger раздвижиха публиката. Heaven Shall Burn на мен ми бяха малко прекалено тежки и не успях да ги оценя по достойнство.От др. групи нямам наблюдения.Към организаторите - единствената ми забележка е,че не дават да се вкарва вода,дори и без капачки,а трябва да купуваме малки бутилки за 2 кинта...
Страхотен първи ден!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DRI 8.07.2012 09:50:50 отговори + 0 0
Абе да си призная тръгнах с наведен нос,ама си заспах ухилен.БРАВО!CLAWFINGER ни разпиляха )))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 09:47:53 отговори + 0 0
бля, бля, бля, бля, бля, дрън, дрън, дрън, дрън, дрън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пропуск 8.07.2012 09:47:02 отговори + 0 0
Някой от първият ден не си ли дава/ продава гривната? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

46 8.07.2012 09:45:55 отговори + 0 0
защо няма репортаж за най-големите CLAWFINGER....
и защо след Clawfinger си тръгнаха много хора...

ВАнко във VIP-a сискъсахме гъза на шведите,които доказаха,че са големи!!!Ами си догледахме TRIVIUM,не е моята група но радват!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mogul 8.07.2012 09:38:48 отговори + 0 0
Страхотен концерт, не съм фен на нито една от групите свирили снощи, но бяха на ниво!Клоуфингър определено направиха най голямото шоу и на техния сет имаше най много публика. Тривиум се оказаха страхотна група, определено са професионалисти, но доста хора си тръгнаха, явно не на всеки им понася тяхната музика, но заслужено бяха хедлайнъри!
Според мен имаше около 12-15 хиляди публика (А сектор почти пълен, В сектор полупразен и терен почти пълен), днес се надявам да има повече публика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 09:35:48 отговори + 0 0
значи сега колко хора имаше, а да не си представям ако и Годсмек си бяха хедлайнъри на фестивала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 09:23:27 отговори + 0 0
Мерси за информацията за билетите. Не бях последната седмица в България, нямах възможност да следя събитията и да чета Катехизис, това е причината да попитам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 8.07.2012 08:59:15 отговори + 0 0
убийствен първи ден...казвам го без да съм фен на някоя от бандите...въпреки, че тривиум много ми хареват...

самото преживяване беше страхотно, публика...уау, много повее отколкото очкавах, като я даваха на екраните, стадионът изглеждаше много добре - почти пълен. Организацията - супер - влиза се без проблеми, има досттъчно кенефи, може би е минус, че бира се продава само в единия край на стадиона, но има достатъчно много павилиони и бира се взима са 2 минути, а не като на лауда - да чакаш 40 минути за 2 бири...

принципно се очаква днес денят да е по-силен, но мога само да кажа, че хората които си продадоха билетите и не дойдоха, могат да съжаляват
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 8.07.2012 08:39:10 отговори + 0 0
Първият ден на фестивала беше убийствен. Групите бяха на ниво, а публиката се раздаваше на моменти дори повече от изпълнителите. На мен лично най-много ми харесаха Clawfinger.
БЕК заслужават похвала за добрата организация и достатъчния брой тоалетни. Основният ми упрек към тях е, че не може да правят хората на маймуни, като обявяват половин години, че еднодневни билети няма да има и няколко дена преди самия фест да се обърнат на 180 градуса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Fifth Horseman 8.07.2012 08:35:32 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-07-08 08:09:13
Има ли възможност да се закупи билет днес? Някъде преди пропусквателните пунктове би трябвало да продават официално билети. Поне така си мисля аз. Може ли някой да ми отговори?

Официално обявиха и в Катехизис, че билети за втория ден ще се продават от тази сутрин. Около стадион Васил Левски има достатъчно каси и мисля, че оттам ще е най-лесно и сигурно да се вземе билет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 08:19:43 отговори + 0 0
да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 08:09:13 отговори + 0 0
Има ли възможност да се закупи билет днес? Някъде преди пропусквателните пунктове би трябвало да продават официално билети. Поне така си мисля аз. Може ли някой да ми отговори? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стамен 8.07.2012 04:37:21 отговори + 0 0
Trivium = Metallica'89.
Това е доста преслено пич. 1989 си е отишла отдавна и е доказано, че никой не е успял да стигне Металика в този период. Айде стига глупости сега.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Final Resistance 8.07.2012 03:09:16 отговори + 0 0
Trivium = Metallica'89.
HSB също смазаха, но не ги знаят толкова хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HAVOC 8.07.2012 02:51:41 отговори + 0 0
БРУТАЛНО!!!!! Определено трябва да кажа че беше много по-силно от Loud Festival макар и на него да се изкефих. Организация, звук, осветление абе всичко си беше на ниво! Scar Symmetry подгряха много добре цълото мероприятие, Heaven Shall Burn допълниха започнатото от Scar, за Clawfinger нищо не мога да кажа защото този стил ми е непонятен, но съдейки по реакцийте на феновете се представиха много добре. Накрая TRIVIUM.....нямам думи :X Педставиха се на светлинни години по-добре от това което очаквах. СУПЕР БЯХА. Най-накрая да не забравя да благодаря на Balkan Entertainment за страхотния първи ден на феста - БРАВО МОМЧЕТА. Догодина пак така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 8.07.2012 02:37:48 отговори + 0 0
Кога съм спамил и плюл по София Рокс ? А пък лауд феста въобще не ме интересувал, защото не слушам нито една от групите свирили там. Какво изтрещтяхте всички ?
Хора, утре идва последната влиятелна голяма звезда в рока- Аксел Роуз. Стар, млад, пее, не пее, нека му се радваме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 8.07.2012 02:18:06 отговори + 0 0
Ей,Къча стига спами бе кретен,разбрахме,че си от тея къде гледат да са номер едно и всичко е чалга, и на всяка цена да плюеш по организатора и съответно SOFIA ROCKS.Е,ще се разочароваш имаше много повече народ от свинския лауд фест и лепа ти брена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 02:11:44 отговори + 0 0
Абе и аз съм фен на старата школа,ама добри музиканти са си,бати солата,бати рифовете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баш Елек 8.07.2012 02:05:00 отговори + 0 0
Искам да попитам само, разбира се без да хейтвам, може ли някой от младите емо метъл фенове да ми препоръчат няколко метъл бендс които не се слушат от елеци и може да ме превърнат в новообразуван емо метъл отново на 16г. Дано да съм пуснал обявата в правилния раздел. Ох тоя елек пак ще го сменям май, кръпка до кръпка, нашивка до нашивка, писна ми м... му де.ба @@@! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Epic 8.07.2012 02:01:39 отговори + 0 0
Trivium ми счупиха врата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стамен 8.07.2012 02:01:23 отговори + 0 0
Аз лично не съм огромен фен на Trivium, но ги гледах преди около 3 години когато подгряваха на Slipknot в Мериленд. Изключително добре се представиха със стегнат 45 минутен сет. Сега, този стил малко трудно си го представям като хедлайнерски за стадионен фестивал, но ако наистина Godsmack бяха свирили след тях щеше да се получи замисъла. Последните са изключително силни на сцената. Може и не много хора да ги харесват, но аз имах шанса да ги гледам преди около 2 години и товеа беше най-близкото изживяване до концерт на Металика на което съм бил. Дано все пак да успеят да посетят България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vanko Ot Montana 8.07.2012 02:01:00 отговори + 0 0
защо няма репортаж за най-големите CLAWFINGER....
и защо след Clawfinger си тръгнаха много хора...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 01:53:15 отговори + 0 0
Къча - 2012-07-07 23:48:22
Аксел кога пристига ?

У ВАС ЛИ? НИКОГА хахахахах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 8.07.2012 01:50:27 отговори + 0 0
напускането от страна на публиката се усети чак около Caustic на Trivium... След това беше малко умряло, но като слушам любимата си група, това не ме интересува особено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


one fan 8.07.2012 01:35:15 отговори + 0 0
@Metal

Аз и мойте приятели си тръгнахме след втората песен на Тривиум и мога да кажа,че имаше доста хора напускащи стадиона.И аз не хейтвам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@ 8.07.2012 01:32:09 отговори + 0 0
Пак не разбрах нещо, Д2 са утре, ама преди Гънара и след него? Извинявам се ама Дидо е голям просто, незнам примерно КАК Аскел би излязъл да пее след твакъв саМУроден талант като Дидо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 8.07.2012 01:28:50 отговори + 0 0
Аз бях на трибуните и ясно се видя едно - Clawfinger бяха приети супер от публиката. Имаше много ентусиазъм раздадоха се, макар да не ми харесаха кой знае колко. На Trivium много хора си тръгнаха по средата. Не се опитвам да хейтвам - споделям само какво видях аз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 01:18:50 отговори + 0 0
Абе добре си беше \../ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

one fan 8.07.2012 01:06:37 отговори + 0 0
Ами аз слушам както казах не квичаща музика,като групите са от около 12-14 години на сцена...

Пък и не бих казал че са "vest power"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kkk 8.07.2012 01:04:34 отговори + 0 0
всички групи, а и повечето хора се изкефиха много - което е най-важното ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 00:58:00 отговори + 0 0
Kвичаща или както и да я наречеш.. това е ерата в момента, а ние сме 30 години назад, явно сме по умни от света, за това сигурно сме на това дереже и с останалите неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

one fan 8.07.2012 00:55:10 отговори + 0 0
Е,явно не се разбрахме с теб.Определено не желаех да те обидя,извини ме

А елек ерата няма да отмине скоро.Не че слушам много от тази ера(може би 5 групи общо) ,но е глупаво да се обиждаме по този начин

Сега ако кажа тези от квичащата ера няма ли да остаряват не мислиш ли,че ще те обидя по този начин.

Със здраве.

I'm out !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2012 00:47:34 отговори + 0 0
one fan - 2012-07-08 00:42:45
Анонимен - 2012-07-08 00:41:47
Trivium показаха че са МНОГО ГОЛЕМИ.

Поправка.За любителите на жанра в който се подвизават

Това се подразбира?? Или си мислиш че така ги омаловажаваш, естествено че няма да са големи за някой почитател на Преслава. Как да е хейтете си, хората се изкефиха и групата се изкефи, дано минем Елек Ерата най-сетне..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

one fan 8.07.2012 00:42:45 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-07-08 00:41:47
Trivium показаха че са МНОГО ГОЛЕМИ.

Поправка.За любителите на жанра в който се подвизават
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2012 00:41:47 отговори + 0 0
Trivium показаха че са МНОГО ГОЛЕМИ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 8.07.2012 00:39:27 отговори + 0 0
? - 2012-07-08 00:11:27
Какво стана с мойте любимци Д2? Не трябваше ли Дидо да извиси уникално мега нефалшивия си баритон днес заедно с "хапчетата"?

Хаха,те са утре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 8.07.2012 00:34:54 отговори + 0 0
Сега се връщам от концерта. УБИЙСТВЕН ДЕН! Просто след SCAR SYMMETRY всички, ама ВСИЧКИ групи размазаха. Неочаквано много хора имаше на стадиона, и неочаквано показаха страхотен дух! Бандите размазаха, дори в STANDING REGULAR сектора се завихриха огромни circle питове...Който не е дошъл само ще му кажа, че много е изтървал. А на всички хейтъри и критици ще им кажа да се надупят и да ми пеят нещо на Тривиум докато ги пецкам отзад!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 8.07.2012 00:13:29 отговори + 0 0
Кога е пристигнал Аксел ? Няма такава информация никъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 8.07.2012 00:11:27 отговори + 0 0
Какво стана с мойте любимци Д2? Не трябваше ли Дидо да извиси уникално мега нефалшивия си баритон днес заедно с "хапчетата"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


one fan 8.07.2012 00:09:28 отговори + 0 0
one fan - 2012-07-07 23:26:12
Честито на феновете!

Радвам се,че имаше хора които определено се забавляваха и си прекарах супер,евалата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 8.07.2012 00:08:16 отговори + 0 0
Браво на момците, откачиха ни главите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

one fan 8.07.2012 00:07:29 отговори + 0 0
Ми аз като не харесвам Death Metal и разновидностите му какво да правя? От къде по-точно да си извадя главата?

Или може би Death metal или там каквото ще да е от този сорт е новата вълна и ние всички трябва да му се кланяме?

Аз слушам доста групи с кариера малко над 10 години и определено за мен те не са одъртели и въпреки всичко не свирят умрял метал(да ме прощавате за израза).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

one fan 8.07.2012 00:03:57 отговори + 0 0
Пак се почна с гадните коментари....няма ни една новина не осрана от хейтъри и какви ли не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 8.07.2012 00:02:04 отговори + 0 0
не казвам че старите групи са зле напротив и аз ги слушам, но си извадете главите от задниците веднъж завинаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sulfuras 8.07.2012 00:00:49 отговори + 0 0
супер, една от любимите ми групи в метълкора, след Parkway Drive за хейтърите има и друг свят освен този на елеците от преди 30 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2012 23:56:13 отговори + 0 0
На Металика ли се правят тия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ди 7.07.2012 23:53:06 отговори + 0 0
Аксел пристигна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2012 23:50:02 отговори + 0 0
Късметлии. Това е бил пикът в кариерата им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 7.07.2012 23:48:22 отговори + 0 0
Аксел кога пристига ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


one fan 7.07.2012 23:26:12 отговори + 0 0
Честито на феновете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".