Вижте и видео на TRIVIUM към кавъра на HEAVEN SHALL BURN

8 фев 2023, 07:39 ч. 305 / 6 1
пред./следв.

   Американците TRIVIUM и германците HEAVEN SHALL BURN започнаха съвместно европейско турне на 13 януари. По повод обиколката на 23 декември излезе 7-инчов сплит с две песни. Страна А е песента на щатската банда "Pillars of Serpents", изпълнена от HSB, а страна Б - "Implore the Darken Sky" на немците в изпълнение на американците.

   Второто парче беше пуснато онлайн в началото на обиколката. Сега, 12 дни преди нейния край (20 февруари), Matt Heafy и компания реализираха и официален видеоклип към кавъра на немците. Може да го гледате чрез плейъра по-долу:

 

trivium



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 8.02.2023 08:28:21 отговори + 1 1
Тези пък с по 1 кавър цяло турне изкараха да си правят реклама Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".