TRYSTH прекратяват съществуването си

12 май 2018, 10:20 ч. 1288 / 5 5
пред./следв.

   Софийската атмосферик слъдж метъл банда TRYSTH обяви, че прекратява същестуването си. След десетки концерти в България, дългосвирещия им албум "Soulchambers" и колекцията ремикси "Soulchambers Reworked" бандата ще изнесе последния си лайв в страната ни.

   Днес, 12 май, може да видите TRYSTH за последно в София в клуб "Mixtape 5" по време на събитието "Amex X" - десетгодишнината на лейбъла "Amek Collective". Седмица по-късно TRYSTH ще свирят на "Cobra Fest" в Букурещ, където ще споделят сцената с банди като LOST IN KIEV и българите BROND.

   В интервю за Българско национално радио Асен Сантев, китарист на TRYSTH, сподели, че бандата има няколко записани нови парчета, които тепърва ще бъдат издадени. Така, след последните концерти, ще се появи и издание с финалните композиции на триото.

 

още за:

Trysth


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 13.05.2018 14:33:39 отговори + 0 0
Да, съгласен съм за личното удовлетворение и удоволствието да създадеш нещо твое, но ако можеха и пари да се изкарват с музика в бг както е на запад това, би променило много неща в положителна посока. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 13.05.2018 11:38:52 отговори + 3 0
И къде точно трябва една (безсмислена или не) банда да стигне? В основата на всичко това се намира удоволствието да създадеш нещо твое и да го споделиш с тези, които го харесват (пък било то и за кратко време). За повечето групи, състави и проекти това е първоначалната движеща сила. Ако си успял да постигнеш това, значи си стигнал далеч. Останалото е безсмислено, както повечето коментари под такива "новини", че много често и самите "новини". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 12.05.2018 18:39:20 отговори + 2 1
Що така бе? Много жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 12.05.2018 12:35:23 отговори + 9 2
Те всички банди са измислени (основателите им са измислили) Въпросът е кой докъде ще стигне. В бг с музиката е много трудно, както и с всичко останало и не се стига далеч, да не кажа почти никъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастодонт 12.05.2018 12:12:37 отговори + 10 11
една безсмислена банда, повече или по малко.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".