Tuomas Holopainen ще издаде нов албум с блек метъл проекта DARKWOODS MY BETROTHED

27 май 2021, 07:47 ч. 795 / 5 3
пред./следв.

   В интервю за "Kaaos TV" лидерът и клавирист на NIGHTWISH Tuomas Holopainen разкрива, че ще издаде нов албум на стария си блек метъл проект DARKWOODS MY BETROTHED.

   Дискът се планира да излезе преди края на годината. Заглавието му ще бъде "Angel of Carnage Unleashed" и това ще бъде първа творба на групата от над 20 години насам. Последният дългосвирещ диск на DMB "Witch-Hunts" бе издаден през 1998-а.

   Музикантът коментира, че въпреки дългата пауза не е спирал да поддържа връзка с колегите си от бандата, с които се познава още от гимназията. Те неведнъж са обсъждали завръщането на DARKWOODS MY BETROTHED и сега е дошъл моментът за това.

 

tuomas holopainen



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 27.05.2021 22:01:54 отговори + 2 6
Жалко за всичко, което се случи в Найтуиш напоследък. Напускането на Марко, а преди това и проблемите с Юка ... Язък, че най-после случиха на вокал и нищо няма да е вече същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 27.05.2021 22:23:17 + 7 2
Изгонили са Флоор и са взели вокал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 27.05.2021 13:37:27 отговори + 5 1
Това е вече страхотна новина, но групата не е само негова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".