Вижте лирик-видео на новия сингъл на DARKWOODS MY BETROTHED "Murktide and Midnight Sun"

6 окт 2021, 16:15 ч. 367 / 5 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, блек метъл проектът от 90-те години на миналия век DARKWOODS MY BETROTHED с участието на Tuomas Holopainen (NIGHTWISH) ще издаде новия си албум "Angel of Carnage Unleashed" на 12 ноември чрез "Napalm Records".

   Дискът ще бъде първи за групата от над 20 години насам и ще съдържа девет песни. Като сесиен музикант в записите участва и барабанистът на NIGHTWISH Kai Hahto. След "In Evil, Sickness and in Grief" по-долу може да чуете още една песен от предстоящата творба. Сингълът се казва "Murktide and Midnight Sun" и е придружен и от лирик-видео.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".