Турнето на INTELLIGENT MUSIC PROJECT продължава със специален гост Данчо Караджов

24 авг 2020, 10:55 ч. 1291 / 4 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Легендата на българския рок Йордан Караджов (Сигнал) ще бъде поредната изненада в състава на супергрупата Intelligent Music Project. Той ще участва като специален гост на предстоящите концерти на групата в София (18-ти септември - Sofia Live Club) и Бургас (19-ти Септември – Летен театър) – това съобщи създателят, продуцентът и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

На сцената в двата града Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен „Приказка“, чиято първоначална версия се нарича “Fairytale” и е част от първия албум на д-р Врабевски – The Power Of Mind (2012 г.), където основен вокалист е Джон Лоутън.

„Бях написал парчето на английски и български език. Обадих се един ден на Данчо и го поканих да изпълни парчето за българската публиката. Казах му, че има задачата да звучи по-добре от човека, от който се е учил – Джон Лоутън и той се справи брилянтно!“, спомня си д-р Mилен Врабевски.

Линк към „Приказка“: https://www.youtube.com/watch?v=HaR2nf5y_GQ

Линк към “Fairytale”: https://www.youtube.com/watch?v=Txr3A6MaIcQ

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project (Sorcery Inside и Life Motion). Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Рони Ромеро, както и Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок, а концертите ще преминат под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

Билети може да закупите в мрежата на Ивентим: https://bit.ly/2Bfg65c

Следвайте Intelligent Music Project в Youtube и Facebook

 

intelligent music project



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Евстати 3.09.2020 23:38:57 отговори + 0 0
Надявам се, само за съответната песньовка да е гост. Щото ако искаме да гледаме краджов, ще си ходим на Златния Орфей. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 25.08.2020 15:56:41 отговори + 7 2
На тоя Врабевски много му се иска да е музикант, ама няма желание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МетълкорСноб 25.08.2020 12:35:15 отговори + 5 0
Доста претенциозно име. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 24.08.2020 17:17:20 отговори + 15 3
Ех.. Толко се надявах да е Стефан Вълдобрев... Този титан на българската рок музика... Следващият път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 24.08.2020 11:12:12 отговори + 10 1
Щеше ми се края на седмицата да е с Рони Ромеро в Севлиево.
Де компютри, де компоти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".