Вижте трейлър на документалния филм "Деветте живота на Ozzy Osbourne"

25 авг 2020, 09:27 ч. 1189 / 4 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, на 7 септември ще бъде направена премиера на нов документален филм за легендарния вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne.

   Лентата ще носи заглавието "Деветте живота на Ozzy Osbourne" ("The Nine Lives of Ozzy Osbourne") и ще бъде излъчена по американския платен телевизионен канал "A&E". Зрителите ще могат да видят коментари за "Бащицата" на Пост Малоун, Marilyn Manson, Jonathan Davis от KORN, Rob Zombie и мн. др.

   Историята ще започва с бедното детство на музиканта, времето, прекарано в затвора, докато се стигне до началото на музикалната му кариера, която го изстрелва до върховете на славата, и невероятния му живот след това. По-долу може да гледате първия официален трейлър:

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 25.08.2020 21:32:48 отговори + 2 1
Едно знам,че дядо Ози ще ни надживее.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.08.2020 09:53:37 отговори + 4 1
Деветте живота на Нестор Махно - също наричан Бащицата, станали Деветте живота на Ozzy Osbourne. Интересна връзка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".