Турнето на Robert Plant с Alisson Krauss забавя реюниъна на LED ZEPPELIN

19 яну 2008, 13:39 ч. 222 / 6 1
пред./следв.
Последната информация относно евентуален реюниън на LED ZEPPELIN след еднократния им концерт през декември бе, че музикантите ще се съберат този месец, за да обсъдят възможността за още шоута. Тази среща вероятно още не се е състояла, а междувременно вокалистът Robert Plant планира ефективно турнето си с Alisson Krauss в подкрепа на съвместния им албум "Raising Sand". Обиколката им започва на 20 април в САЩ и продължава с 11 дати в Европа през месец май. Очаква се след това дуото да се върне в Северна Америка за по-голям брой концерти там през юни и юли, макар подробности още да не са обявени. Това е и основната съществена пречка пред евентуален реюниън на легендарните ZEPPELIN.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bleedy 19.01.2008 14:22:57 отговори + 0 0
"свместния" oправете грешката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".