Турската банда MORIBUND OBLIVION се присъединява към фестивала "Autumn Souls Of Sofia"

1 апр 2015, 10:56 ч. 575 / 2 5
пред./следв.

   Организаторите на фестивала "Autumn Souls Of Sofia 2015" съобщиха името на един от хедлайнърите на събитието. Това е турската блек метъл група MORIBUND OBLIVION, която идва от Истанбул, за да "представи своята мрачна музика пред българската публика".

   Стана ясно, че събитието, което е обявено за 10 октомври, ще се проведе в столичния клуб "Bar Zar". От "The Other Side" коментираха избора си така: "Преди дни отпразнувахме нашата 15-годишнина там и останахме много доволни от професионализма и отношението на персонала на клуба, както и от предлаганите условия за провеждането на събития там. Местоположението му е удобно и комуникативно, това наложи нашия избор".

   Продажбата на билети започва на 1 април в мрежата на "eTicketsMall", като до края на месец май те ще бъдат на цена 25 лв. Броят билети е ограничен до 150.

   Предстои да обявяването на имената на още групи-участници от България и чужбина. Вече бе съобщено името на първия участник – сръбската дуум метъл група THE FATHER OF SERPENTS.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АзАз 22.04.2015 11:30:58 отговори + 2 1
Тези турци правят много качествен блек,но за заведението имам две забележки
-бири по 4 лева-уау,за хотел Хилтън ли се имат-бар Зар е доста далеч от съвършенството за тези надупени цени
-бар Зар трябва да преосмисли липсата на осветление пред тоалетната-вътре самата тоалетна ок,ама светят егати ярките крушки,излизаш от тоалетната и попадаш на тотална тъмница,пред теб има керливи 4-5 стъпалца,по които можеш да се пребиеш-бар Зар да помислят над въпроса!!!
-The Other Side вие ли говорите за професионалисъм и отношение от служителите на клуба,след като вас ви пускаха да си пиете бирата пред клуба,а великата охрана спираше всички останали да ИЗНЕСАТ бира,която са купили отвътре??!?
-къде ви е професионализма и на самите вас след като сте обявили един час,а концерта ви по случай великата ви 15 годишнина /за която повярвайте ми на никой не му дреме/започна с час и кусур закъснение?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beso 1.04.2015 20:27:29 отговори + 5 3
Много са добри. Абстрахирайте се , че са от Турция ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 2.04.2015 09:14:30 + 4 1
И като са от Турция какво? Проблеми с турците ли трябва да имаме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ss_Div 3.04.2015 17:06:07 + 1 3
Имаме, да. За да има мир - турците в Сибир. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

h0l0 4.06.2015 00:04:11 + 0 1
Все пак са от турция, и не забравяй че 5 века сме били под турско иго , а тематиката им е национализъм.Малко ли е ?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".