LED ZEPPELIN представят интерактивно видео към първоначалната версия на песента "Trampled Under Foot"

1 апр 2015, 10:44 ч. 545 / 4 1
пред./следв.

   LED ZEPPELIN се обединяват с компанията "Interlude" за "революционно" интерактивно видео към неиздаваната досега първоначална версия на песента "Trampled Under Foot", носеща ранното си име "Brandy & Coke". Видеото може да бъде гледано на този адрес

   Чрез клипа феновете на LED ZEPPELIN ще надникнат отвъд фасадата на една от най-емблематичните рок обложки в историята и ще влязат в сградата през всеки от 16-те прозореца. Избирайки един от прозорците, зрителите могат да влязат в стаята и да станат свидетели на сцени , свързани с илюстрациите от оригиналната обложка. Съдържаща и истински кадри от изпълнението на песента в "Earl's Court", оригинални анимации и още кадри, технологията позволява на зрителите да следват и общуват с героите от стая в стая без да прекъсват песента.

   "Brandy & Coke" ("Trampled Under Foot" - Initial Rough Mix) е част от наскоро излязлата делукс версия на легендарния албум на ZEPPELIN "Physical Graffiti", по повод неговата 40-годишнина. Сертифициран 16 пъти с платина в Щатите, "Physical Graffiti" е смятан за един от най-великите двойни албуми на всички времена.

   "40th Anniversary Led Zeppelin Physical Graffiti Deluxe Edition" е на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

 

lz_physical-graffiti_1

още за:

Led Zeppelin


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dreamer 1.04.2015 17:11:46 отговори + 1 1
Яко е!
:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".