TWISTED SISTER няма да правят повече турнета

11 май 2010, 07:22 ч. 231 / 6 2
пред./следв.
В скорошно интервю китаристът на TWISTED SISTER Jay Jay French казва, че групата няма намерение да прави нови турнета в бъдеще. Сметките в последните години са показали, че от тази си дейност бандата е единствено на загуба, за разлика от други легендарни изпълнители с подобна на нейната кариера. Според French, старите групи, които непрекъснато изнасят концерти, го правят защото нямат други възможности. Освен това, те обезценяват стойността си, тъй като са непрекъснато на турнета. Бизнес моделът на TWISTED SISTER е напълно различен. Колкото по-малко свирят те, толкова повече цената им се покачва. Приходите им от 12 шоута би трябвало да са по-големи, отколкото от 50.

   Все пак - нагледали сме се на не един и два отказа, след които е имало не един и два реюниъна, така че предстои да разберем, дали TWISTED SISTER ще изпълнят намерението си. Дори това да се случи, ни остава утехата, че успяхме да ги гледаме цели два пъти в последните години - на първото издание на "Kaliakra Rock Fest" през 2006 г. и на фестивала в Ловеч през май 2008-а.

TWISTED SISTER в Каварна, 25.08.2006 г.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


tq 11.05.2010 16:35:56 отговори + 0 0
Поне не овърта и си казва нещата така, както ги мисли. Жалко, такова шоу правят на живо.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.05.2010 14:28:49 отговори + 0 0
еее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".