Юбилейно издание на "Under the Blade" на TWISTED SISTER ще включва албум с ранни кавъри

4 юли 2023, 07:24 ч. 477 / 9 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Pod Scum" китаристът на TWISTED SISTER Jay Jay French разкрива, че групата ще пусне юбилейно издание на дебютния си албум от 1982-ра "Under the Blade" по-късно през тази година по случай 40-ия юбилей на творбата.

   Албумът ще излезе на двоен винил, като една от плочитете ще съдържа ранни кавъри на бандата, които не са били издавани досега. Сред тях са преработки на песни на LED ZEPPELIN, AEROSMITH и др.

   Запитан дали TWISTED SISTER ще направят още концерти/участия на живо след събирането си за въвеждането в "Metal Hall of Fame" по-рано през тази година, French отговаря, че не знае. Въпреки че през 2023-а групата отбелязва своя 50-и юбилей, музикантите на този етап не са решили дали ще отбележат събитието с концерт/и. Това може да се случи, но може и да не се случи...

 

jay jay french



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".