Убийствен концерт на KORN на финала на "Spirit of Burgas 2012"

5 авг 2012, 23:58 ч. 2081 / 25 58
пред./следв.
Тазгодишното, пето издание на фестивала "Spirit of Burgas" на българското Черноморие завърши триумфално на 5 август с разкошно второ представяне на американците KORN на родна територия пред около 20 000 души публика. KORN бяха последните хедлайнъри на тридневния музикален празник и макар в него да имаше сравнително малко за феновете на класическия метъл, непредубедените любители на хубавата музика останаха със сигурност доволни от стиловото разнообразие, великолепната фестивална атмосфера и някоя и друга приятна музикална изненада.

   Такава беше за нас представянето на CHASE AND STATUS от Лондон, формацията около двамата едноименни диджеи, които излязоха непосредствено преди KORN на главната сцена на "Spirit of Burgas" и забиха разтърсващ микс от drum and bass, jungle и dubstep, а честта да присъстват в този репортаж се дължи на семплите от "Give It Away" на RED HOT CHILI PEPPERS и крясъка на Axl Rose "You know where you are? You’re in the jungle, baby!", които украсиха парчетата им, а кавърът на "Killing in the Name" на RAGE AGAINST THE MACHINE беше изпълнен в целия му блясък и тотално ни махна главите. Ако някой предполага, че през останалото време отегчено сме броили звездите - не, тълпата не спря да танцува под тежкия ритъм и настойчивите покани "Jump! Jump! Jump!", а сред събралото се множество вече имаше немалко фенове на KORN (още в началото на сета си британците бяха посрещнати от над 10 000 души) и почти нито един от тях не остана безразличен към музикалната атака.

   С напредването на нощта на сцената течаха приготовления за излизането на хедлайнерите KORN, а над залива се издигна кървавочервена луна. Дъбстеп лууповете на CHASE AND STATUS бяха заменени от звучащи на запис парчета на ALICE IN CHAINS, TOOL, METALLICA, а когато отекна началният риф на "Symphony of Destruction" на MEGADETH, Бургас вече бе готов да посрещне квартета от Бейкърсфийлд, Калифорния и прилежащия "destruction".

   Поразяване имаше и то мигновено, защото KORN откриха в 23:15 с "Divine" от дебютния си албум "Korn" (1994) и скоро фронтменът Jonathan Davis задъхано нареждаше "F**k you, I’m fed up with you", сграбчил металната "Кучка" - артистичната си стойка за микрофон. А феновете не по-малко задъхано дивееха пред сцената - нито групата, нито почитателите й пестяха сили още в началото на шоуто. За всички, разтревожени от новата електронна посока в актуалния албум на бандата, "Path of Totality", продължението с класическите за KORN "Predictable" и "No Place to Hide" от ранните им издания беше успокоително... или по-скоро приятно вълнуващо.

   Още по време на тези първи парчета басистът на MUDVAYNE Ryan Martinie побърза да демонстрира уменията си с кратко солово изпълнение. Ryan замества на това европейско турне на KORN титулярния басист Reginald "Fieldy" Arvizu, който е останал у дома със съпругата си в очакване на раждането на детето им. С тази кадрова промяна от основателите на групата видяхме на сцената на "Spirit of Burgas" единствено китариста James "Munky" Schaffer, но това по никакъв начин не ощети представянето на бандата, която работеше като перфектна машина и без излишни паузи и разговори нанасяше удар след удар.

   Сърцевината на сета на бейкърсфийлдци беше посветена тотално на актуалния "Path of Totality", от който чухме цели шест парчета поред. Дъбстеп семплите на Skrillex и Noisia звучаха на запис, затова и в живото изпълнение на новите парчета сякаш имаше повече твърдост и агресия, а електрониката оставаше на малко по-заден план. Задължително трябва да отбележим и ефектната мултимедия, която красеше сцената и допълваше звездния блясък на американския квартет - на двата големи странични екрана чудесно се виждаше какво се случва в центъра на събитията, а на самата сцена дузина по-малки екрани с абстрактни цветове и картини пулсираха в ритъма на музиката.

   С "Here to Stay" KORN се завърнаха към класиките си и заявиха, че още нямат намерение да пускат никого да си ходи. Парчето преля директно в хита "Freak on a Leash", с който, както се очакваше, ентусиазмът на публиката вече избликна неконтролируемо. По време на "Falling Away from Me" дори нямаше нужда от покани за скачане, защото десетки хиляди крака вече разораваха пясъка на плажа пред главната сцена на "Spirit of Burgas".

   Основната част от сета на KORN завърши с ефектен кавър на легендарно парче - "Another Brick in the Wall" на PINK FLOYD бе изпълнена от начало до край, публиката попя, защото, разбира се, знаеше текста на припева много добре, Munky използва случая, за да покаже какво може в солото, а после продължи импровизациите, докато Jonathan Davis не бе готов да помаха за сбогом и да закрие с най-уместните за случая строфи от "Goodbye Cruel World", отново в оригинал записани от PINK FLOYD.

   И макар фронтменът да бе изпял "Goodbye, all you people, there’s nothing you can say to make me change my mind" ("Сбогом, хора, не можете да кажете нищо, което да промени решението ми"), беше повече от ясно, че нещата няма да бъдат оставени така.

   Минути пауза и на екраните на сцената грейна шотландският флаг, а под синята му светлина Jonathan се появи с автентична шотландска гайда и взриви публиката в аплодисменти. Това беше началото на "детската песничка" "Shооts and Lаddеrs", която нагнети агресията до краен предел и напрежението зрелищно избухна във втората, по-бърза и по-яростна част на "One" на METALLICA. Нехаещи за всякаква умора или болка, десетки хиляди продължиха да куфеят под звуците на "Got the Life" и макар че барабанното соло на Ray Luzier за кратко охлади страстите, големият финал с "Blind" окончателно покоси всичко живо и кой ли не рева в един глас с Jonathan Davis.

   След продължилото над час и половина шоу KORN напуснаха сцената като истински победители, а Jonathan Davis раздаваше въздушни целувки, докато колегите му мятаха в тълпата палки и перца. Американците показаха, че въпреки стиловите залитания в тях все още има много енергия на живо и вероятно оставиха немалко от зрителите жадуващи за още и още.

   Част от публиката се премести пред "Jack Daniel’s Rock Arena"-та, където родните звезди ODD CREW вече разцепваха нощта с яки рифове - партито на "Spirit of Burgas" още не бе приключило. А ние вече с нетъпение очакваме следващото издание на фестивала.

   Следва и пълен сетлист от концерта на KORN, състоял се на 5 август 2012 г. в рамките на фестивала "Spirit of Burgas":
01. Divinе
02. Prеdictablе
03. Nо Plаcе to Hidе
04. Good God
05. Narcissistic Cannibal
06. Kill Mercy Within
07. Chaos Lives in Everything
08. My Wall
09. Get Up!
10. Way Too Far
11. Here to Stay
12. Freak on a Leash
13. Falling Away from Me
14. Another Brick in the Wall / Goodbye Cruel World (PINK FLOYD covers)
Бис:
15. Shооts and Lаddеrs / Оnе (METALLICA cоvеr)
16. Gоt thе Lifе
17. Blind
Florimel

Korn, Burgas
Korn, Burgas
Korn, Burgas
Korn, Burgas

още за:

KornSpirit Of Burgas


Коментари   (58)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Алекс 7.09.2012 10:28:24 отговори + 0 0
Жесток концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 23.08.2012 01:33:13 отговори + 0 0
Въобще не ми дреме дали е нов автор или дали са две изреченията всъщност. Факт е, че това е супер нескопосано написан материал . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.08.2012 12:46:47 отговори + 0 0
Някак вече не вярвам на Катехизис и техните репортажи. По-добре изобщо да не ги пишат. Сетлист, снимки и това е. Ама то не може да си приятел с всички и да пишеш адекватно и безпристрастно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.08.2012 11:25:24 отговори + 0 0
Топузов, приеми, че под слънцето има и други автори с други мнения, различни от твоето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

goregashi 18.08.2012 17:45:23 отговори + 0 0
нема нищо той soregashi е и кьорав
"абзацът-изречение" са две изречения
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.08.2012 15:16:12 отговори + 0 0
много си зле - Florimel въобще не е нов автор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 18.08.2012 14:33:31 отговори + 0 0
Абзацът-изречение за Chase and Status ме разби, честно . Като цяло новите ви автори са доста постни, Катехизис :/.

Иначе целият ден на Main Stage беше убийствен. От Уикеда, през Gentleman, C&S, KoЯn, та и Foreign Beggars след това бяха на супер високо ниво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2012 09:12:48 отговори + 0 0
Големите метАли още имат Korn и Slipknot за нови групи. Доста спрял светоглед, пипъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГларосРамацоти 13.08.2012 11:08:26 отговори + 1 0
Не нормално добре звучи новия албум на живо ! Знаех си че ще е лудница, но това, което беше не може да се опише с думи ! Невероятно як концерт и банда ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 11.08.2012 14:54:32 отговори + 0 0
Концерта беше изкъртващ !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


korn-morn 8.08.2012 13:28:24 отговори + 0 0
Нещастни елецииииииииииии!!!!!!!!
Уааааааа,беше супер в бургас,само другата година сменете пясъка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 8.08.2012 08:55:25 отговори + 0 0
Както обикновенно "тъпаните" са в "ръководстворо". Ни това си правим бре! Свикнете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

от ръководството 8.08.2012 02:54:21 отговори + 0 0
трябва да се забрани на чичаци с нашивки и значки по елеците да се изказват!да си пускат новия на хелоин и да си пият гроздовата и пластмасовата бира у хола,юркайки жените си от кухнята до печката и магазина.аман от тъпани в тая държава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 7.08.2012 18:00:26 отговори + 1 0
Танкист, това че и децата ги слушат ти оборва тезата защото в музиката децата правят модата а що ги харесва и старо и младо, значи че освен че са доказана през последните 20 години група са и модерни и атрактивни и сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепи Секса 7.08.2012 17:41:52 отговори + 0 0
animester, веднага ти казвам група, която е създала стил в последните 20 години. Meshuggah. Ако има група, която прави метъла по-здрав и качествен от всякога, това са те. Иначе Korn и Tool също са много добри групи, Дефтоунс не ме впечатляват особено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Танкист 7.08.2012 15:49:24 отговори + 0 0
До ppb, наборе, видиш ли някой с елек от ония ловджийските, да знаеш че съм аз, да се вардиш. Ще се ориентираш по миризмата защото несъм се къпал от много време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ppb 7.08.2012 14:25:20 отговори + 0 0
Верно ли, бе, баце? Щото аз гоня 30-така, и като видях на концерта имаше както тийнове, така и бащи (без елеци) с децата си. Нека да са музика за деца, нямам нищо против да съм дете, докато умра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Танкист 7.08.2012 13:51:43 отговори + 0 0
Корн? На времето бях голям фен на този оркестър, говоря за годините '95-та - '99-та, след това взеха нещо да не ми харесват. По онова време много малко хора ги слушахме и никой не ги знаеше като име, сега след като имат много фенове и музиката им не е на нивото от преди повече от 10 г. е друга тема на разговор. За мен това не е бандата която беше едно време, без нападки към хората които са им фенове днес, за мен са си една детска група, новатори-модератори, само дечурлига могат да оценят това което правят, а и те го правят точно за тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

animester 7.08.2012 12:51:21 отговори + 1 0
За хейтърите...
Искам някой да ми посочи друга група през последните 20 години която да е създала не просто хитове и добре продавани или известни в ъндърграунд средите парчета/албуми но като цяло нов стил...движение в метъл музиката повлияло на толкова много след тях че да промени представата за метъл и да поддържа тази музика жива във времена когато хип-хопа и поп музиката се налагат безусловно...
Защото КоЯn са именно такава група...заедно с Deftones и Tool са групите които променят облика на метъла и го правят експериментален, интересен, креативен и най-важното ПО-ЗДРАВ ОТ ВСЯКОГА!!! ...
Не мога да разбера как хората могат да отричат това...
Разбирам че не ви харесва но просто кажете че не ви харесва...но това да отричате величието и влиянието на тия хора е като някой фен на Beatles да отрича Metallica защото КоЯn правят за рок/метъл музиката точно това което правят и Metallica по-рано...Променят я и я обновяват със своето СОБСТВЕНО звучене което просто не е съществувало преди тях и от там нататък нещата тръгват в нова по-добра посока...
Така че моля ви се стига сте плюли по хора които заслужават само уважение и нищо друго...ако не ги харесвате споделяйте личното си мнение но не като факт който трябва да бъде общовалиден...както никой от феновете на КоЯn не е отрекъл нито една по-стара банда защото знаят че именно по-старите групии са учители и вдъхновения за КоЯn така и вие не проявявайте глупостта да сипете обиди по група която е надградила много над предишната вълна метъл музиканти!...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2012 11:48:09 отговори + 1 1
ПЪЛНА БОЗААААААААА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.08.2012 11:20:16 отговори + 0 1
БОЗААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2012 07:20:31 отговори + 0 0
Позьори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 7.08.2012 00:37:18 отговори + 0 0
@метъл ... Просто Prodigy имат повече фенове от Korn. Това трудно ли е за проумяване? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 6.08.2012 23:43:07 отговори + 1 0
Korn смачкаха тълпата. Chase & Status също са убийствени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vik 6.08.2012 22:24:58 отговори + 0 0
Жалко, че пяха толкова много песни от новия албум! Ина4е беше ок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


3apu 6.08.2012 21:35:23 отговори + 1 0
Korn са най-качествената "жива" банда. Новият им "експериментален" албум не само не ги погреба, но ги изпрати на върха (не че имат някаква конкуренция). Е не си представях и концерт без Did my time, Twisted transistor, Clown, Thoughtless и още няолко но за тия пари час и половина. Разбих се тотално, звукът го чувах на ниво, групата се раздаде, сетлисттси го знаех и не бих махнал нито една песен от него, още едва говоря от крещянето, вратът ме боли... абе по-добре е от блек с еднодневен билет на Левски! Браво на KOЯN! Велики са! ФАкт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метъл 6.08.2012 21:05:56 отговори + 0 0
а бе кви са тия дето размазват, да не са кечисти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 21:05:55 отговори + 0 0
Щом нема смоука - значи нема концерт ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метъл 6.08.2012 20:59:05 отговори + 0 0
бе кви са тия ню "метъл"?**********!събрали 20000 души като хедлайнери,пък първия ден нали имаше 30000!Много сте тъпи това журналистите, пишете по оная си работа, ама ние старите елеци не се лъжем с junk food. Не можете да ни баламосате с фикциите си!
а за игнорантите тук, дето го слушат тоя junk food ще им кажа : много здраве от мен,далече сте от истината!чао!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до Елека of Sorrow 6.08.2012 20:49:54 отговори + 0 0
Що, хората дето слушат метъл не се къпят ли според теб? Не мислиш ли, че прекалено много обобщаваш?

Иначе Корн си размазаха, но изсвириха много малко от моите любими песни. Можеше да изсвирят класиките като A.D.I.D.A.S (ако я бяха направили можеше да посветят изпълнението на батките от Бургас), Clown, Thoughtless, Make Me Bad и т.н. но здраве да е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.08.2012 19:53:35 отговори + 0 0
да ви го натаковам на ряпярските азцузи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елек of Sorrow 6.08.2012 19:15:46 отговори + 0 0
Не знам дали е имало блек, еднодневни билети и смоук, но със сигурност мога да кажа, че елеци нямаше. Което от своя страна донесе и липсата на миризма на некъпано от няколко месеца. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master of Елеци 6.08.2012 18:49:00 отговори + 0 0
Имам 3 въпроса:

Имаше ли блек?
Имаше ли еднодневни билети?
Свириха ли смоука?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 18:32:55 отговори + 0 0
Мани ги тия бе,
ПЪРПЪЛ са НОМЕР 1!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Whatever 6.08.2012 18:28:50 отговори + 0 0
Аз лично останах разочарован, макар че съм фен на бандата. Бях точно пред пулта, което предполага, че звука трябва да е перфектен...уви не беше така - кофти барабани, изнесени назад китари и т.н. Липсваше Филди,много класики останаха за друг път...Смятам, че публиката беше страхотна и че Корн бяха супер надъхани. Даже според мен и те се ядосаха много на проблемите със звука и щеше да се получи още по-яко шоу ако ги нямаше. Не ми хареса и това, че нямаше контакт с публиката.
П.С. Това,че аз съм разочарован е изцяло лично мнение!Не искам да влизам в спорове нито да прегазвам чуждо мнение!Не задължавам и никой да е съгласен с моето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


animester 6.08.2012 18:01:38 отговори + 0 0
Сетлиста е много стратегически измислен...
Подгряват публиката със стари неща които не са свирили от мнооооооого много години и които са гарантирани концертни мелници...после почват стабилно с песните от новия албум които колкото и да не харесвах албума слушайки го като излезе то на живо звучаха разбиващо именно защото електрониката отстъпваше пред китарите...
Звука беше страхотен поне там където бях аз(не съвсем най-отпред...може би 10-ина реда от сцената..точно между 2 мош-а...) и всички от групата бяха невероятни според мене...Няма да забравя как по време на саундчек-а когато този който проверяваше баса дръпна 5-тата му струна тона беше толкова нисък и плътен че за момент се усъмних в издръжливостта на сцената и в своята собствена...имах чувството че вибрациите ще ме убият...
А Джонатан може и да е вдишвал кислород от маска но това не ме бърка...в крайна сметка да се раздаваш така както той го прави е нещо което повечетохора не могат да разберат ида си представят съотнесено по себе си и в следствие на това отричат но реално тоя човек преживява почти всяка песен...и именно затова нещата звучат толкова добре...
Като цяло концерта беше смазващ като звук и незабравим като преживяване...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 6.08.2012 17:22:54 отговори + 0 0
Джонатан е астматик от дете. На 5 години има пристъп, който едва не отнема живота му. Затова вдишва кислород. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЦВ 6.08.2012 17:11:47 отговори + 1 0
Концерта беше невероятен! Джонатан кипеше от енергия и си личеше,че искрено се забавлява! Филди липсваше, но поне е за хубаво. Момчетата бяха страхотни, това бе незабравимо изживяване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

p[la ХХХ 6.08.2012 14:06:26 отговори + 0 1
Много слаб концерт. Дано догодина фестивала ни предложи по-стойностни изпълнители Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 6.08.2012 13:39:05 отговори + 0 0
Много точен репортаж. Korn размазаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Katehizis.com 6.08.2012 13:32:36 отговори + 0 0
"Пламен от Project Ar - 2012-08-06 13:18:14
До Сатир - Сатир, моля те да вземеш каквито мерки се вземат в такъв случай. Човекът, подписал се по-долу като Пламен "Аркадата" намеква с този ник, че това съм аз и е провокирал коментари по адрес на мен и групата ми. Аз НЕ коментирам новини, които не ме засягат, и за сведение на всички засегнати, смятам Корн за чудесна група и си пускам техни неща с удоволствие. Благодаря предварително за съдействието, а към този, който се опитва да ме злепостави така - не разбирам с какво съм провокирал това. По принцип се опитвам да стоя далеч от всякакви подобни пререкания и конфликти.
Peace."

Коментарът, който визираш, е вече изтрит.

До онзи, който се представя за Пламен: ако това се повтори още веднъж, повече тук няма да пишеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пламен от Project Ar 6.08.2012 13:18:14 отговори + 0 0
До Сатир - Сатир, моля те да вземеш каквито мерки се вземат в такъв случай. Човекът, подписал се по-долу като Пламен "Аркадата" намеква с този ник, че това съм аз и е провокирал коментари по адрес на мен и групата ми. Аз НЕ коментирам новини, които не ме засягат, и за сведение на всички засегнати, смятам Корн за чудесна група и си пускам техни неща с удоволствие. Благодаря предварително за съдействието, а към този, който се опитва да ме злепостави така - не разбирам с какво съм провокирал това. По принцип се опитвам да стоя далеч от всякакви подобни пререкания и конфликти.
Peace.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 13:14:56 отговори + 0 0
Защото е космонавт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IB 6.08.2012 11:41:09 отговори + 0 0
А Джонатан защо диша кислород ? питам най-човешки понеже не съм запознат с причината за това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 6.08.2012 11:34:22 отговори + 0 0
На мен пък звука му хареса,особено като помня какъв беше 2005-та във фестивална.Джонатан наистина диша кислород,никой не е бил надрусан,бях при тях бек стейдж и пичовете са супер точни.Не отказзват нито снимки,нито да си поговориш с тях малко.Раян от Мudvayne си свири супер яко,изкефих се,че видях някой от тях на живо.Вторият им китарист пък е бившият китарист на Hed(PE)-Wes Geer,така че съставът е доста стабилен.И аз искам Хед и Дейвид,но отдавна съм се примирил,че няма да стане отново.И това,ковто не ми хареса-публиката.2005-та нямаше къде да отидеш и да няма меле,скачане,размазване.Вчера голяма част бяха да театър май.Но нормално,все пак феста е разнообразен стилово и доста са там само за шоуто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ProjectKorn 6.08.2012 11:12:07 отговори + 0 0
" Таблото. - 2012-08-06 09:32:13
Неуважение е за мен, "
Ти още малко ще искаш и лично по име да те поздравят от сцената. Аре малко да се осъзнаем...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ProjectKorn 6.08.2012 11:10:11 отговори + 0 0
" Пламен Аркадата - 2012-08-06 08:39:52
посредствена група ..."
Project Arcadia може и да са посредствени, но KoRN в никакъв случай. Доста икъртиха, за разлика от твойта група, която май отсъстваше...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 11:09:26 отговори + 0 0
Таблото, тъп си като елек! Джонатан прави това на всеки концерт. Диша кислород от маска. Моля те, приеми искрените му извинения.
Катехизис, новите ви попълнения "творят" в стилистиката на вестник Септемврийче и списание Пламъче. Много слабо написан репортаж, на всичкото отгоре и необективен.
Басистът-заместник беше ужасен, звукът беше лош, а публиката беше доволно заспала, дори най-най-отпред. Джонатан, Мънки, Рей и двамата музиканти в сянка (китарист и клавирист) бяха уникални. Мултимедията и свтлинното шоу също. Като цяло ми се струваше, че голяма част от публиката просто бяха чували за някакви маниаци на име Корн...но така е по мулти-музикални фестове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 11:07:29 отговори + 1 0
Много яко беше, Корн бяха кулминацията на фестивала, размазах се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 10:03:57 отговори + 0 0
Смъркалници... Зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Таблото. 6.08.2012 09:32:13 отговори + 0 0
Неуважение е за мен, толкова ли не може да изкара четирсет минути без да друса? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 09:26:56 отговори + 0 0
ужас
Джонатан се скривал зад сцената между песните....
И кво ше праим сега????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото. 6.08.2012 09:09:59 отговори + 0 1
Много ме издразни как Иванчо изчвезваше за по една-две минути през две песни, а по едно време след всяка песен. Песните от новия албум звучаха-ок. От всички ми хареса най-много Рей, щото човекът си се раздаде, а Мънки си бепе класа на китарата както винаги. Иванчо да го духа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2012 08:57:35 отговори + 0 0
Важното е, че на този фест е нямало елеци. Което значи, че е бил супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никола Хаджиниколов 6.08.2012 08:48:38 отговори + 0 0
Точно те не са посредствена група, просто когато не Ви аресва някоя група, я кръщавате посредствена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ppb 6.08.2012 08:37:40 отговори + 0 0
Страшен концерт!!! А парчетата от последния албум, няма да ви казвам, колко стабилно звучаха!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 6.08.2012 02:21:51 отговори + 1 0
Изключително изпълнение на Корн! Най-добрият концерт тази година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AeonSpoke 6.08.2012 00:49:49 отговори + 0 0
П.с. аз съм фен на Корн,но много се радвам,че не дадох толкова пари за да гледам само Джонатан Дейвис, Мънки и Рей...

надявам се другата година ще ги видя в почти оригинален състав - J.D ,Munky, Fieldy , Head, Ray

!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".