УИКЕДА и ДЖАНГО ЗЕ с общо турне в 10 града

17 май 2010, 18:32 ч. 296 / 11 2
пред./следв.
УИКЕДА и ДЖАНГО ЗЕ тръгват на десетдневно клубно турне, последните - след 10-годишно отсъствие от сцената. Обиколката стартира в София на 19 май (клуб "Тукан"), минава последователно през Пловдив, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Сливен и завършва отново в София на 29 май (в "The Box"). Освен самите музиканти, зад проекта отново стоят "Jack Daniel's" и "Строежа". Идеята за общото турне идва спонтанно. Без никой да подозира за възможността, двете групи се засичат на таен концерт, организиран в "Строежа" миналата сряда. УИКЕДА вече са готови с десетдневния си план. Появата на ДЖАНГО ЗЕ, и най-вече на фронтмена Мирослав Атанасов - Морския, за който е известно, че от дълги години се подвизава в Лондон и дори има друга група там, е приятна изненада за всички. Решението е светкавично и ето - две от най-идейните и същевременно веселяшки родни формации ще атакуват почти всички удобни за свирене места в България. В добавка още тази сряда, за старта на турнето в клуб Тукан се включват Q-CHECK. Бандата е разностилна (официално - "chalgamuffin rasta-metal") и е популярна с иронизирането на родния поп-фолк. Атмосферата на техен концерт е силно еуфорична и усмихната и много се доближава до ефекта, който постигат и УИКЕДА. "Луди жаби" и "Голяма грешка" на ДЖАНГО ЗЕ пък са емблематични парчета за родния поп-рок, които вероятно доста хора ще чуят за първи път на живо. Колаборацията от трите групи не е за изпускане! Естествено, това важи и за останалите осем клуба извън София, а тези от столицата, които евентуално по някаква основателна причина ще пропуснат първата изява в Студентски град, ще имат втора възможност на 29 май в "The Box". Билетите за отделните концерти ще се продават на място при влизането в самите клубове. Цената им е съвсем достъпна - 7-8 лв. Ето и точните дати и места на провеждане:
София
19 май, сряда - клуб "Тукан"
+ Q-CHECK

Пловдив
20 май, четвъртък - клуб "Петното"

Велико Търново
21 май, петък - клуб "Melon"

Русе
23 май, неделя - клуб "Soundgarden"

Шумен
24 май, понеделник - клуб "Авангард"

Варна
25 май, вторник - клуб "Алиби"

Слънчев бряг
26 май, сряда - клуб "Iceberg"

Бургас
27 май, четвъртък - клуб "Bizzare"

Сливен
28 май, петък - клуб "Тангра"

София
29 май, събота - клуб "The Box"


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тод Орка Куклис 18.05.2010 11:23:16 отговори + 0 0
Програмата си е баш натоварена - 10 дена , 10 града... Дано не им се строшат ръчичките от пресвирване.... Успех момичета ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleaze 17.05.2010 19:46:35 отговори + 0 0
Джанго зе (Шимпанзе) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".