УИКЕДА и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ с общ концерт на 13 октомври в "Строежа"

10 окт 2011, 17:21 ч. 350 / 6 4
пред./следв.
УИКЕДА и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ ще се съберат за общ концерт този четвъртък - 13 октомври. Събитието ще се проведе в клуб "Строежа" в София, като с него ще бъде дадено начало на нова кампания, инициирана от клуба, и подкрепена от "Bushmills" и "Grolsch". Серията от концерти - предимно с авторска музика, обединени под обща шапка, обхваща 12 поредни четвъртъка и над 20 групи - измежду тях през месеците октомври, ноември и декември в различни колаборации се очаква да се включат имена като P.I.F., KOTTARASHKY, Милена, Васко Кръпката, THE TOP STOPPERS, OGI23, JEREMY?, THE POMORIANS, СЕПУКО 6, SURMATA HARRY'S COPTOR MIX, ОСТАВА, британците THE DOGBONES, и още други, които за момента остават изненада.

   Първото изпълнение на живо - това на УИКЕДА и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ - ще стартира от 21:30 ч. този четвъртък, а вратите на "Строежа" ще отворят от 20:00. Имайки се предвид няколкото досега, разпродадени докрай концерта и на двете групи в същия клуб, се препоръчва предварителното закупуване на билети от мрежата на Ticketstream.bg. Цената за двойния лайв е съвсем достъпна - 6 лв. преди датата и съответно 7 лв. в деня на събитието и на място. Касите - "Строежа", вериги магазини "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "Мултирама", "Orange", "TBI Crdeit".
Wickeda, Черно Фередже


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 11.10.2011 16:03:00 отговори + 0 0
Обожавам Черно фередже, но тия другите просто няма как да ги издържа. Една от най-досадните български групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2011 20:15:26 отговори + 0 0
Аа четвъртък... много трудно за пътуващи =( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stat1c 10.10.2011 19:33:08 отговори + 0 0
Защото в петък или събота клубът е пълен и без да има концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.10.2011 17:50:10 отговори + 0 0
Супер ама защо в четвъртък ?!?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".