УИКЕДА с голям концерт в София на 31 август

30 авг 2011, 08:02 ч. 326 / 4 5
пред./следв.
УИКЕДА е българската група, която ще закрие серията от шест интернационални концерта в Борисова градина. Участието на нашите представители в проекта е на 31 август, тази сряда. Кампанията, чиято цел е популяризиране и създаване на близки контакти с най-качествените банди от региона, е дело на "Строежа", "Pork Pie" и "Stagemasters", с подкрепата на ирландското уиски "Bushmills" и новото "Jacobs 3in1". В поредицата досега взеха участие DUBIOZA KOLEKTIV (Босна и Хрецеговина), POPA SAPKA (Румъния), EYESBURN (Сърбия), JAYA THE CAT (САЩ, Холандия) и SUPERHIKS (Македония). Петте групи, повечето от които балкански, но тепърва ставащи популярни и в България, генерираха общо около 4000 души посещаемост. Най-голямият успех до този момент е на босненците, в чиито екзалтирани редици отпред присъстваха над 1200 души. Очаква се концертът на УИКЕДА също да бъде не по-малко успешен. Към това прибавяме ниската цена на билетите - само 5 лв., обновения сетлист, перфектната среда - на открито в парка в последните летни дни. Друг любопитен факт е, че УИКЕДА не са свирили в София от точно 3 месеца - последният им лайв бе именно в "Pork Pie" пред повече от 1000 души. Билети за концерта на 31 август могат да се закупят предварително от мрежата на Ticketstream.bg.
Концерт на УИКЕДА


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 30.08.2011 19:19:10 отговори + 0 0
Глупави хейтъри ... не трябва да им се обръща внимание .. всички знаем че Уикеда е една много добра и способнa българска група правеща прекрасна музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

така, така 30.08.2011 18:00:58 отговори + 0 0
Уикеда са супер яки, а ако някой търси противняци (каква дума, а?) ще ги намери в първите два поста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 30.08.2011 16:35:13 отговори + 0 0
Когато се върна в БГ, ей такива хора като долните най ме отрезвяват - бързо ми напомнят защо няма да стигнем далече като държава и защо лесното навън винаги изглежда непосилно тук... Жалко е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 15:57:41 отговори + 0 0
Много противни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MoonRise 30.08.2011 14:58:42 отговори + 0 0
Мега противните са тия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".