ULVER издават бокс-сета "Trolsk Sortmetall 1993-1997"

2 окт 2014, 21:44 ч. 462 / 5 1
пред./следв.

   През тази есен ULVER ще издадат специален бокс-сет, включващ материал от "метъл периода" на групата. Комплектът ще се предлага на 5 CD-та в специална опаковка и 4 плочи, като включва и книжка от над 100 страници. Предравителните продажби стартират на 20 ноември. Представени са албумите "Bergtatt" (1994), "Kveldssanger" (1995) и "Nattens Madrigal" (1996), известни като "The Trilogie - Three Journeyes Through The Norwegian Netherworlde", плюс демото "Vargnatt" (1993) и др.

 

още за:

Ulver


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 2.10.2014 21:57:09 отговори + 4 0
И пак не сте чели Фнимателно. 104 страници книжка с 5-тта диска, 32 страници с големината на плоча книжка с плочите, същото съдържание.
Кутията с плочите включва и касетка с репетиция от Nattens Madrigal(като същата ще я има и на диск в кутията с дисковете). Май това е
Ще чакаме, какво да се прави. 20 ноември ей го къде е....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".