Нов български музикален проект ще подгрява ENTER SHIKARI

2 окт 2014, 21:33 ч. 301 / 3 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Британската пост-хардкор банда – Enter Shikari идва в България по покана на club "Mixtape 5". Ще бъдем свидетели на рядко срещано, за подобен ранг групи, клубно шоу.

Истинските фенове на тази музика обаче, ще нямерят още една изненада на сцената в голямата зала на клуба. Специално за този концерт беше създаден абсолютно нов музикален проект – Iron Bender Sound System.

Момчетата, които вече репетират сериозно месеци наред, не се шегуват. Виждаме ги редовно на софийската сцена и съвсем не става дума за случайни минувачи. Това са SAVA от Camp Sessions, Александър Първанов – Шута от Pirahna, Brothers in Blood, Vendetta и Даниел Горанов – Данката от Death Squad, Alien Industry, Brothers in Blood и още много... Наскоро към тях се присъедини и младия хиперактив – Любомир Симеонов. На лице са много добър диджей, мощен хардкор вокал, непоколебим барабанист и енергично хайп MC. Говори се, че това ще бъде една от малкото възможности да видим тези музиканти заедно на сцена. Градската среда все още не е раждала такъв хибрид и Iron Bender са готови да посрещнат предизвикателството.

Roam е другата банда, която ще видим във вторник вечерта на 14 октомври. Те са типичен представител на младото поп-пънк общество на Обединеното Кралство. Самите Enter Shikari ги избират за придружаващ артист и момчетата от Roam в момента обикалят заедно с тях.

Уточняваме, че датата на Enter Shikari в София е част от специалното им източно-европейско турне.

Клубът ще отвори врати в 20:00, а шоуто ще започне в 21:00.

Феновете все още могат да намерят билети на предварителна продажба – 35 лв. , онлайн в Eventyard.net - http://bit.ly/1pJlyAt, както и в мрежата на TicketLogic BG - http://bit.ly/1qlu8mX. Телефон за поръчки +359 887 333 112. Каси: Office1 , Booktrading, FastPay + още няколко локации : www.bilet.bg/каси. Билетът в деня на концерта ще бъде 40 лв. Екипът на организаторите препоръчва предварителното закупуване на билети, заради ограничения капацитет на клуба.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ааааа 3.10.2014 12:08:13 отговори + 0 0
Съвсем измислена работа, но все пак ще го чуя. Иначе не моем да разбЕрем от дека си зеем билет... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И пак не 3.10.2014 09:53:54 отговори + 1 2
Голям кенеф е това, но много подхожда на Enter Shikari (които не са дори пост-хардкор,а нещо още по-отвратително) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не! 3.10.2014 02:06:19 отговори + 4 1
Малко измислена работа. Поредната вресня на Шута. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".