UNISONIC с ново EP и нов албум

4 апр 2014, 11:53 ч. 431 / 5 3
пред./следв.

   UNISONIC - групата на легендите Michael Kiske (екс-HELLOWEEN) и Kai Hansen (GAMMA RAY, екс-HELLOWEEN), анонсира издаването на ново EP, както и датата на поява на втория си албум. Мини-дискът, озаглавен "For the Kingdom", ще се появи на 23 май. Той ще включва две нови песни - заглавната и "You Come Undone", плюс лайв изпълнения. Все още неозаглавената дългосвиреща творба ще излезе на 25 юли. Продуцент е отново Dennis Ward.

 

още за:

Unisonic


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


elek from hell 4.04.2014 16:27:39 отговори + 0 0
Unisonic помага за новите идеи, отпушил се е като ноздра на цигане. Абсолютно съм сигурен, че няма да ни поднесат нещо, което сме чували досега. Най-вероятно няма да има нищо общо с термини като хеви, пауър, елек, мотосъбор, стийл, метални воини, злокобни хайлове и каварна.

Твърде е възможно да задълбаят в модалния джаз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pumpkin 4.04.2014 14:57:29 отговори + 0 0
Албумите на Гамма Рей от началото на 90-те са също много яки, не могат да се сравняват с Кийпърите /с изкл. на Heading for Tomorrow/, но това е обяснимо с оглед на агонията, която изживяваше метъла в началото на 90-те. Наистина, последните албуми на Кай малко зациклиха, но пък Unisonic наистина май спомага за едно отпушване на идеи, в едната група по-леки песни, в другата по-агресивните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 4.04.2014 13:26:45 отговори + 0 0
Нека Кай Хансен да е зает, и да се притеснява за срокове, защото когато има ангажименти, и работи под напрежение, мобилизира всичко от себе си и прави яки албуми с Gamma Ray. Изцежда се на максимум.

Справка - най-здравите, и представителни албуми на Gamma Ray ( "Somwhere Out in Space"-1997, "Powerplant" - 1999, "No World Order" - 2001 ) съвпадат в аболютна степен с периода, в който Kai Hansen съвместява и с Iron Savior. Прекъсна работа с последните, и Gamma Ray постепенно започнаха да тъпчат на едно място.

Koгато започна да съвместява отново с друга банда, този път - Unisonic, резултатите не закъсняха, и след има-няма две години, излезе "Empire of the Undead", който всъщност е мноого здрав и свеж албум.

ПС: Любопитно ми е, на какъв ще бъде отзивът за новия албум на Gamma Ray из ревютата на werock.bg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".