"Уолмарт" отказват да продават новия албум на STRYPER заради заглавието му

19 апр 2018, 08:30 ч. 1031 / 7 4
пред./следв.

   Американската крисчън хард рок банда STRYPER ще издаде новия си студиен албум "God Damn Evil" на 20 април. Въпреки че членовете на групата неведнъж са изразявали своята "богобоязливост" и вяра в Христа, сега заглавието на творбата играе лоша шега на STRYPER.

   Най-голямата верига магазини в САЩ, която има обекти и в редица други държави, "Уолмарт", отказва да продава диска. Единствено заради заглавието му. Някои християнски магазини също не са приели албума и няма да го предлагат. Още с анонса на творбата името "God Damn Evil" предизвика противоречиви коментари и резерви от християнската общност в Америка.

   В своя защита STRYPER заявяват, че заглавието на албума отразява действителността, в която живеем и музикантите винаги са се опитвали да накарат хората да мислят извън шаблона. STRYPER са разочаровани от решението на "Уолмарт", но разбира се нямат намерение, а вече няма и време, за да променят името на диска.

 

още за:

StryperWalmart


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 19.04.2018 17:47:00 отговори + 8 0
Не знам ама обложката е къртачка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TYR 19.04.2018 09:01:55 отговори + 3 26
А въпросните "Стрипер" знаят ли, че отдавна никой не купува дискове? Замунда банана бенд, майна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крис 19.04.2018 09:37:04 + 21 2
А ти знаеш ли, че Америка не е България? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тексим 22.04.2018 20:46:40 + 0 0
Те не знам какво знаят, ама с предпоследния албум изкъртиха бая чартове и правят по едни скромни 15-20 хиляди продадени бройки на албум. Пък ти бери банани от "Замунда".
Което ни най-малко не прави новите им албуми хубави, но това е друга тема.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".