URBAN GREY ще свирят нови парчета преди IN FLAMES

24 мар 2009, 13:21 ч. 407 / 10 6
пред./следв.
Басистът на българската бандата URBAN GREY, която ще е подгряваща в предстоящия концерт на IN FLAMES в София на 29 март, споделя пред организаторите на събитието, че групата няма търпение да чуе шведската петорка на живо. Миналата година им се случило да пропуснат участието на бандата на сцената на "Kaliakra Rock Fest", и за това сега всички са щастливи, че няма как да повторят пропуска си. Всички от URBAN GREY се оказват големи фенове на IN FLAMES и са особено горди, че ще са единствената съпорт банда на шведите в неделя. Нашите момчета добавят, че вече са готови с репертоара за 29-и и обещават да изненадат феновете и с няколко съвсем нови авторски парчета.
   От страна IN FLАMES, стана ясно, че вместо титулярният китарист Jesper Stromblad на сцената ще видим и чуем китариста Niklas Engelin. Niklas е бивш член на бандата и с лекота ще замести Jesper, в източноевропейското им турне, което стартира на 25 март от Загреб. На феновете в София IN FLAMES се заканват да дадат всичко от себе си, и дори обещават с усмивка Niklas да свири по-яко от оригинала.

   Организаторите от "Joker Media" и Община Каварна напомнят, че билетите за концерта с цена 35 лв. са на привършване, но все още могат да се намерят в Билетния център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg (поръчай онлайн). На 29 март, в деня на концерта цената на билета ще бъде 45 лв.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


someone 26.03.2009 11:26:23 отговори + 0 0
Що пък не?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2009 22:03:23 отговори + 0 0
...и затова трябваше отделна новина?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2009 19:45:17 отговори + 0 0
вчера по star fm при бойчева urban gray го казаха всичко това. новите парчета са много яки, чух ги по радиото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 24.03.2009 19:19:00 отговори + 0 0
URBAN POWER!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 24.03.2009 14:34:04 отговори + 0 0
Те и преди Sepultura свириха почти изцяло само нови парчета, които ги няма в албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


andy boy 24.03.2009 14:08:26 отговори + 0 0
пак ли urban grew Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".