Вижте новия видеоклип на URBAN GREY "Cross the Line"

14 дек 2014, 11:48 ч. 591 / 6 6
пред./следв.

   В края на август URBAN GREY обявиха кампания за финансиран от феновете видеоклип към песента "Cross the Line". Парчето е от актуалния албум на групата "Age Of Awareness", който се появи по-рано през тази година. По-долу може да гледате самото видео, чийто режисьор е Александра Ненкова (ALIEN INDUSTRY, DER HUNDS).


още за:

Urban Grey


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нота 31.12.2018 13:54:40 отговори + 1 0
Едно по-различно,по-добро парче.Бравос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 17.12.2014 09:54:03 отговори + 2 0
ааааааааа...
Е що за мярка е "Име или псевдоним(задължително)"??? Кой е ААААААААА - може би не е БББББББ. Направете некви регистрации и нормализилайте единствено рейтингово ориентираното(брой посещения) писане на глупости тук. За справка ютюб и гуугъл акаунт правят малко по-голяма играчка ентусиастите непременно да хейтват, за да не им е скучно.
Парчето е мн готино - аз не си падам по толкова брутални стилове,но което е добре направено е добре направено. Само познавам някои от участниците - не съм от тях - нали ако коментара бъде заподозрян в тенденциозност!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.12.2014 10:34:09 + 1 0
аааа е Джаста от форума, ама там му начукаха канчето и сега ходи и драска глупости под всички новини за стилове и групи, които не харесва.
Парчето изобщо не е лошо, аз също не харесвам стила, но клипът се е получил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pe6kars 15.12.2014 17:57:39 отговори + 3 0
Екстра си е парчето! И клип, и звук, и всичко... m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Браво! 15.12.2014 15:00:48 отговори + 4 1
Аз не намирам парчето за скучно, а още по-малко ме вълнуват нечии претенции. Все пак не става дума за "прогресив метъл" банда и за стила си кефи. Има си енергия и хъс, и клипа грабва, което ме радва, че все по-често се виждат добри продукции правени у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 14.12.2014 20:52:07 отговори + 3 9
Твърде скучно парче особено като се имат предвид претенциите на някои от музикантите в бандата. В това парче няма и капка оригиналност или дори един интересен за слушане пасаж. Сори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".