URIAH HEEP са готови със записите за новия си албум и са много доволни от резултата

4 ное 2021, 10:39 ч. 659 / 7 4
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Tales from the Road" китаристът на британските рок легенди URIAH HEEP Mick Box споделя, че наскоро музикантите са завършили записите за 26-ия си студиен албум.

   Групата работи отново с продуцента Jay Ruston, който бе "зад кормилото" и на предишнана творба на бандата "Living the Dream". В момента материалът за бъдещия диск се миксира в Лос Анджелис. На този етап URIAH HEEP са изключително доволни от резултата. Предстои да бъде уточнена датата на издаване. За догодина ветераните планират и да продължат турнето за 50-годишнината на групата, което бе прекъснато малко след началото си заради пандемията от коронавируса.

 

uriah heep

още за:

Uriah HeepMick Box


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 5.11.2021 07:04:03 отговори + 7 0
Голяма новина ! Дано е още по-добър от Living The Dream и ни зарадват отново с концерт в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моше 5.11.2021 00:57:07 отговори + 7 0
Това Е Uriah Heep от последните 20+ години. И смело мога да кажа, че Living The Dream е невероятен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 5.11.2021 01:34:43 + 5 1
Не му обръщай внимание. destroy_and_sick всеки ден ръси по някоя голяма глупост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 4.11.2021 16:51:04 отговори + 2 20
Много смело е да се каже, че Uriah Heep са готови за записи, тъй като голяма част от основните фигури са покойници! Готов е Мик Бокс, който позлва името на бандата, но това не е Uriah Heep. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".