Вижте "Kingdom of Heaven Pt 3" от "Omega Alive" на EPICA

4 ное 2021, 08:22 ч. 541 / 8 3
пред./следв.

   През юни тази година нидерландските симфометъли EPICA осъществиха най-мащабното шоу в 19-годишната си история. Бандата излъчи онлайн концерт с оркестър и хор, актьори и много специални ефекти под надслов "Omega Alive".

   Със събитието групата представи актуалния си албум "Omega", издаден през февруари. На 3 декември ще излезе DVD/блурей и CD/винил с 15 композиции от лайва. Ден преди това "Omega Alive" ще има своята премиера и в киносалоните в Ниската земя. Режисьор е Jens de Vos.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате 13-минутно видео от шоуто. То е към изпълнението на "Kingdom of Heaven Pt 3 - The Antediluvian Universe".

 

 

още за:

Epica


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Pro 4.11.2021 16:50:09 отговори + 3 0
Epica е свестна банда, разбира се, че ще са добри на всички концерти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

slipknot 4.11.2021 10:00:42 отговори + 4 0
Велики. И на Maximum Rock в Румъния бяха невероятни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 4.11.2021 10:50:15 + 3 2
И на Hills of Rock. И на Kavarna Rock Fest. И в София в ПЖИ-то. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".