Утре е промоцията на новия албум на SHAMBLESS

11 мар 2011, 10:10 ч. 383 / 4 1
пред./следв.
Концертът-промоция на новия албум на SHAMBLESS "Menra Eneidalen", който ще се проведе утре, събота, 12 март, ще стартира точно в 19:00 ч. с двадесетминутен сет на TEETH OF DIVINE - проект на Боян Аврамов, чиято стилова ориентация той определя като "ричуъл нойз". За създаване на допълнителна атмосфера по време на изпълнението ще бъде прожектиран авангардния филм "Din Of Celestial Birds", както и специално подготвени за мероприятието визуализации. Втори на сцената ще се качат пловдивските детметъли UNHUMANITY, особено актуални след като съвсем наскоро издадоха своя едноименен дебютен мини-албум. За създаване на още по-зловеща обстановка, ще се погрижат и блек метъл екстремистите от BOLG. На лайва ще има и щанд, на който ще могат да бъдат закупени и настоящите издания на UNHUMANITY и SHAMBLESS на промоционални цени 6 лв. и 8 лв. Посетителите на концерта ще имат възможността да се сдобият и със специално издание на новия албум на SHAMBLESS – двоен диск с две бонус парчета на цена от 10 лв. Входът за събитието ще струва 6 лв. Малко музика от всички участници може да се чуе по-долу:



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.03.2011 16:35:47 отговори + 0 0
Кой е Боян Аврамов? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".