В Бирмингам ще се играе балетна постановка с музика на BLACK SABBATH

8 фев 2023, 09:32 ч. 444 / 5 2
пред./следв.

   В родния град на "Кръстниците" BLACK SABBATH Бирмингам през септември тази година ще започне да се играе балетна постановка, включваща преработени версии на осем песни на групата, както и друга музика, вдъхновена от творчеството им. 

   Зад проекта стоят режисьора на Кралския балет на Бирмингам Карлос Акоста и китаристът и лидер на BLACK SABBATH Tony Iommi. Вторият коментира, че се надява представлението да успее да привлече и фенове на творчеството на квартета, и почитатели на балетното изкуство. Той допълва че групата никога не е била предсказуема и това е още едно доказателство. Името на постановката ще бъде "Black Sabbath: The Ballet".

   Някои от парчетата, които ще бъдат включени, са "Paranoid", "War Pigs", "Orchid" и "Sabbath Bloody Sabbath". Те ще бъдат изпълнени от оркестъра "Royal Ballet Sinfonia". Предстои да разберем повече подробности.

 

black sabbath: the ballet



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 8.02.2023 23:27:37 отговори + 3 0
Какво общо има балета със заупокойна молитва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КОМИСАР ТРАШЪР 8.02.2023 22:41:52 отговори + 0 3
Това е, като заупокойна молитва, чакат Ози да умре. Е*ати тъпотията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".