В "Гласовете на рока" по "БНТ2" и "BNT World" на 9 и 19 март

8 мар 2017, 10:30 ч. 581 / 3 0
пред./следв.

   В "Гласовете на рока" по "БНТ2" на 9 март (четвъртък) от 23:10 ч. очаквайте интервюта с басиста Ted Lundstrom и китариста Olavi Mikkonen на мелодичните викинг детметъли AMON AMARTH, с лидера на шведските блекметъли DARK FUNERAL Lord Ahriman и с китариста на американците SKELETONWITCH Scott Hedrick. В предаването още: разговор с Matt Wicklund (екс-GOD FORBID) от GHOST SHIP OCTAVIUS, записал с българската група VELIAN сингъла "Burning Halo", както и представяне на новия клип на симфоничната метъл банда BENDIDA "Land of Perun" и соловия дебют на басиста на група СИГНАЛ Жоро Янакиев "Лека нощ".

   По "BNT World" предаването ще бъде излъчено на 19 март (неделя) от 16 ч.

   Повторение на "Гласовете на рока" очаквайте по „БНТ2" на 12 срещу 13 март (неделя срещу понеделник) от 5:55 часа.


   Предаването може да се гледа директно онлайн и на tv.bnt.bg.

   На адрес www.bnt.bg може да се гледат онлайн стари издания на "Гласовете на рока".

 

dark funeral



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".