VELIAN и OPHAN със съвместен концерт в София на 27 април

8 мар 2017, 10:33 ч. 870 / 4 8
пред./следв.

   Софийските групи VELIAN и OPHAN ще изнесат съвместен концерт под надслов "Yang & Yang". Събитието ще се проведе в столичния клуб "Mixtape 5", "B-side", датата е 27 април. В своята част от шоуто OPHAN ще представят дебютното си EP "The Wheel of Fortune".

   Билети за концерта ще се продават само на място, като цената им ще е 10 лв. Допълнителни подробности ще бъдат обявени на по-късен етап.

 

още за:

VelianOphan


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Случайно минавам 10.03.2017 19:19:01 отговори + 1 3
Абе кви са тия групета дето толкова ги хвалите!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никнейм 8.03.2017 20:25:49 отговори + 7 2
И двете банди са яки, кво ги слагате тия минуси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 8.03.2017 15:19:19 отговори + 6 2
Абе хора, правете ги тия събития с предварителна продажба на билети. Като има билет човек, следи. Като няма - може и да пропусне, кой ще ти помни два месеца.
Ако не забравя, ще дойда, и двете групи си заслужават.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сульо 9.03.2017 00:33:56 + 4 0
За да стане това групата трябва да има договор с билетопродвач, да е регистрирана, да има касов апарат и да плати данъци. За да може на теб да ти е удобно и да не ти се налага да помнип. Ако имах банда веднага щях да го направя заради теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 9.03.2017 09:26:32 + 4 0
Сульо, менажирай си собствената група както намериш за добре.
Написах си мнението като СЪВЕТ заради момчетата от VELIAN - останал съм с убеждение, че са свестни и отворени за идеи. Давам гледна точка, която съм споделял и с приятели, и - представи си! - е много разпространена. Човек много по-често пропуска концерти, за които няма билет, отколкото такива, за които е платил предварително и се е настроил да отиде. Чиста психология.
Освен това когато една група пълни стадиони, може да ? е все тая точно за мен и за моите 10 лева. Но когато е в началото на пътя си, трябва да се бори за всеки фен, и да се отнася с уважение към добронамерените такива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сульо 9.03.2017 11:41:30 + 1 2
Като им гледам клиповете може и да могат да си позволят тоя разход! За мен е безумно малки групи да плащат на билетопродавачи и да плащат данъци заради евентуалните 5 човека на концерт, на който ще има 10. Не че им го пожелавам- тъжната реалност на млада група!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.03.2017 12:26:04 отговори + 7 4
Тaм съм и аз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 8.03.2017 11:22:25 отговори + 9 4
Ще се посети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".