В края на месеца излиза специално преиздание на "Still Life" на OPETH

4 мар 2008, 18:07 ч. 240 / 6 0
пред./следв.
На 31 март "Peaceville Records" ще пуснат специално издание на албума на OPETH "Still Life". То ще съдържа ремастриран оригиналния материал, плюс DVD с 5.1-Surround звук и концертно изпълнение на "Face of Melinda". Артуъркът на творбата е обновен от оригиналния си автор - Travis Smith (виждате обложката по-долу). На този адрес може да се разгледа и специален микро сайт за предстоящия диск.
   "Still Life" (1999) е четвъртият студиен албум на OPETH и първи на бандата за "Peaceville". Оригиналните записи са направени в "Studio Fredman" с Fredrik Nordstrom, а сега ремиксирането и ремастрирането е било поверено на Jens Borgen.

още за:

Opeth


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".