В новия албум на Dee Snider ще има дует с... George "Corpsegrinder" Fisher

11 мар 2021, 11:10 ч. 845 / 8 3
пред./следв.

   Вокалистът на TWISTED SISTER Dee Snider се подготвя да издаде нов самостоятелен албум, който ще носи името "Leave a Scar".

   Планира се дискът да излезе през юли, а в началото на месеца певецът заяви, че творбата ще включва и "някои изненади". Днес става ясна една от тях. Това ще бъде дует с... фронтмена на американските дет метъл легенди CANNIBAL CORPSE George "Corpsegrinder" Fisher.

   Snider съобщи новината в социалните мрежи, коментирайки че току-що е чул суровия микс и парчето е убийствено. Песента ще се казва "Time to Chose". Както знаете, продуцент е отново Jamey Jasta от HATEBREED. Очакваме още подробности за предстоящия соло албум на Dee.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пецо 13.03.2021 14:24:32 отговори + 1 1
А стила какъв е, детендрол? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 11.03.2021 17:15:45 отговори + 7 0
Е това НЯМАМ търпение да го чуя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 11.03.2021 11:30:45 отговори + 11 0
Дядката не спира да изненадва. Дано албумът звучи тежко и безкомпромисно като предишния! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".