В продажба са допълнителни седящи места за концерта на SCORPIONS в София

4 юли 2016, 11:05 ч. 1153 / 6 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Огромен интерес към концерта на SCORPIONS

В продажба са допълнителен брой седящи места

17 юли (неделя) 2016 г., 20:00 ч.
"Арена Армеец София"


Интересът към концерта на SCORPIONS в България е огромен! Арена Армеец ще бъде изпълнена до краен предел с фенове от няколко поколения, които ще се насладят на любимите си хитове “Still Loving You”, “Rock You Like a Hurricane”, “Holiday” и “Wind of Change”.

След като бяха изчерпани всички седящи места, София Мюзик Ентерпрайсис получи разрешение от мениджмънта на Scorpions да бъдат спуснати подвижните трибуни в Арена Армеец с цел да се осигурят допълнителни места с най-добра видимост. Билетите за тях са вече в продажба.

Култовата немска банда продължава своето супер успешно турне, с което отбелязва своя половин вековен юбилей. След успешни изяви в САЩ и Мексико, Scorpions са вече в Европа, където ги очакват милиони почитатели. Рудолф Шенкер и компания ще обиколят континента до края на лятото, на есен ще превземат Южна Америка и Азия, за да финишират турнето в края на годината с няколко концерта в родината си.

Scorpions са продали над 100 милиона албума и са изнесли над 5000 концерти в повече от 80 страни. Великолепната петорка планираше да сложи край на кариерата си през 2012 година с поредица концерти, но това така и не се случи. По време на обявеното като прощално турне китаристът и основател на групата Рудолф Шенкер беше удивен от огромното количество нови фенове на Scorpions на възраст между 19 и 28 години, които са неизменно в публиката. Това мотивира бандата да продължи с изявите си и дори да запише нов албум Return to Forever, песни от който звучат и на турнето по повод 50-годишнината на Scorpions.


Билетите за концерта на SCORPIONS на цени от 50 до 120 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg. 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 4.07.2016 17:36:21 отговори + 7 5
Стига сте си купували билети, че пак ще дойдат ве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 4.07.2016 14:51:45 отговори + 4 5
УЖАСССССССССССССССССССССССССССССС Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 4.07.2016 13:10:47 отговори + 5 7
Твърде нагло е според мен вече да идват за 7-ми път в България, е може да се гледа от другата гледна точка - харесва и България, но в крайна сметка, дайте нещо по-различно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кхъм 4.07.2016 11:33:37 отговори + 6 5
Само на мен ли ми писна всяка година рок събитието на България да са все Скорпиънс..готини са, стават, но аман от тях вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Обективност 4.07.2016 11:10:55 отговори + 12 4
Естествено, че ще има огромен интерес! Сега, не е хейт, не съм фен на групата, но ги уважавам, обаче българските металяги общо взето знаят десетина групи на кръст и тях признават само. Скорпиончетата са една от тези групи. Голямата част от българските фенове са много спрели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 4.07.2016 11:46:46 + 8 3
Харесва ми как сложи всички родни фенове на праведната музика под общ знаменател (макар за жалост да е донякъде вярно за по-старите поколения)... Колкото до групи като Скорпиънс - винаги са добре дошли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".