"Вълче време" на ФСБ и във Варна на 11 септември

20 юли 2013, 11:44 ч. 327 / 8 1
пред./следв.
На 11 септември, на сцената на Летния театър във Варна музикантите от ФСБ ще представят на публиката в Морската столица уникалния рок спектакъл "Вълче време" с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, "твърд звук и много светлина". Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и преживяването да свирят отново в града, от който започна Голямото завръщане на групата с концерта й на 8 декември 2010 г. Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" се предлагат на касата на Летния театър във Варна, в мрежата на "Тикет Плюс", в "Дюкян Меломан", в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са 20 и 30 лв.
ФСБ, Вълче време

още за:

Фсб


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.07.2013 15:59:00 отговори + 0 0
Свързано ли е с атентатите от 11 септември? :O Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".